donatieactie Strong Babies

Doneeractie Strong Babies

mei 1, 2021
De afgelopen maand april hebben wij de Stichting Strong Babies gesteund. Van elke bestelling hebben wij 1 euro gedoneerd. Heeft u bij ons een urn, as sieraad of gedenkgeschenk besteld, dan heeft u ook meegeholpen. Heel erg bedankt!Maar…. u kunt hen blijven steunen. Lees hieronder waarom Strong Babies zeker gesteund moet blijven worden:

Strong Babies financiert wetenschappelijk onderzoek in de verloskunde en neonatologie. Wij richten ons op een betere opsporing en behandeling van ziekten voor, tijdens en vlak na de geboorte en van aangeboren afwijkingen en daarnaast op het voorkomen van al deze problemen.

Als het bij dreigende vroeggeboorte lukt om de zwangerschapsduur met één of twee weken te verlengen, kunnen we niet alleen sterfte voorkomen, maar ook de kans op handicaps verminderen. Hetzelfde geldt voor het geboortegewicht: één ons extra geboortegewicht maakt de kans op een gezonde start in het leven al veel groter. Om dat te bereiken is meer kennis nodig. Daarom investeren wij in onderzoek.

Een normale aanleg en ontwikkeling van de placenta is essentieel voor de groei van de baby tijdens de zwangerschap. Problemen met de placenta veroorzaken groeivertraging en vroeggeboorte. Strong Babies steunt daarom onderzoeksprojecten op dit terrein.

Problemen tijdens de zwangerschap kunnen nog generaties lang door werken en kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Strong Babies steunt daarom ook wetenschappelijk onderzoek gericht op het voorkomen van problemen op latere leeftijd.

Een heel bijzonder verhaal over de vroeggeboorte van Siem en Madelief lees je hier: het verhaal van Jasper en MariekeDit is precies waarom Strong Babies onderzoeken financiert, zodat er meer bekend wordt en vroeggeboorte voorkomen kan worden. Er worden vele onderzoeken gefinancierd.

Hier lees je alles over de verschillende ondersteunde onderzoeken: https://www.strongbabies.nl/onderzoeken

Wilt u doneren? dan is dit de link: : : https://www.strongbabies.nl/geven Alvast bedankt!

Wilt u Strong Babies blijven volgen? Hieronder alle socialmedia links:

Facebook: https://www.facebook.com/strongbabiesnl

Instagram: https://www.instagram.com/strongbabies/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/strongbabies/

RVS vlinder urn

Doneeractie Hospice de Liefde

maart 3, 2021

Doneeractie Hospice de Liefde: In maart doneren wij €1,00 van elke bestelling aan Hospice de Liefde! Bestel jij vandaag bij Urnenhemel, dan steun je meteen een heel goed doel! Help ook mee om een mooi bedrag te schenken deze maand! Wat doet Hospice de Liefde?

Als je gaat sterven…

Je zult maar te horen krijgen dat jouw leven ten einde loopt. Deze boodschap brengt nogal wat teweeg bij jou en jouw dierbaren. Stel je eens voor… dat je al jouw plannen moet herzien. De boodschap van de naderende dood leidt je door wisselende emoties. Gevoelens van ontkenning, woede, sombere verslagenheid, bezorgdheid en isolement passeren jouw gemoed. Alle aspecten van jouw leven worden opnieuw tegen het licht gehouden.

Sommige zaken krijgen een andere plaats of vallen zelfs helemaal weg. Overpeinzingen… Wat is nu voor mij belangrijk? Hoe wil ik deze laatste maanden doorbrengen? Wat is nog mogelijk en wat zal ik moeten loslaten? Hoe ga ik dingen afronden en door wie wil ik omringd worden?

Hoe fijn is het dan als je in deze periode ondersteuning zou vinden bij mensen die aanvoelen wat jij doormaakt. Mensen die samen met jou in alle rust kijken naar wat nu voor jou belangrijk is

https://hospicedeliefde.nl/onze-zorg/ Verbondenheid

Het is de missie van hospice de liefde om het lijden van stervenden te verzachten. Door samen te kijken naar dingen die moeilijk voor je zijn, zoals angst voor wat komen gaat, verdriet om gemiste kansen in het leven, bezorgdheid om de nabestaanden, vragen met betrekking tot dagbesteding, zingeving en levensbeschouwing, dilemma’s over kwaliteit van leven. De laatste levensfase kan een waardevolle periode zijn waarin je nader tot jezelf en anderen kunt komen. Alle overbodige ballast valt weg. Maskers zijn niet nodig.

Ondersteuning

Onze vrijwilligers hebben de speciaal voor hospice de liefde ontwikkelde leergang stervensbegeleiding gevolgd. Zij zien zichzelf dan ook het liefst als ‘kwetsbaarheidsstrijders’ met een open hart. Uitgangspunten hierbij zijn aandacht, openheid en liefde. Dienstbaarheid voor de stervende mens, ongeacht leeftijd of religieuze achtergrond.

Om haar doelen te verwezenlijken is Hospice de Liefde afhankelijk van vrijwilligers, giften, donaties en sponsoren.

Daarom de doneeractie Hospice de Liefde!

gedenkarmband

2021 willen wij stichtingen en goede doelen helpen.

Elke maand een ander doel. 12 goede doelen!

LET’S DO THIS TOGETHER

Doneeractie Steunpunt Nova

februari 18, 2021
Urnenhemel doneert 1 euro van elke bestelling in februari 2021→ Lees meer
stichting Pheron

Doneeractie Stichting Pheron!

januari 4, 2021

Doneeractie Stichting Pheron:

In Januari doneren wij €1,00 van elke bestelling aan Stichting Pheron!

Bestel jij vandaag bij Urnenhemel, dan steun je meteen een heel goed doel!

Help ook mee om een mooi bedrag te schenken deze maand!

Wat doet Stichting Pheron?

Phéron biedt hulp, troost en steun door:

♥  Het aanbieden van hulp en informatie voor lotgenoten en zorg professionals.♥ Het aanreiken van handvatten en het bieden van (hulp)middelen die ondersteuning geven na het verlies van een baby♥ De Phéron Memory Box die ouders onder begeleiding van zorg professionals in ziekenhuizen ontvangen. De box helpt ouders en naasten bij het maken en creëren van tastbare herinneringen met hun baby.♥ Informatiebijeenkomsten voor lotgenoten, zorg professionals en andere geïnteresseerden.♥ Inspirerende middagen voor lotgenoten waar gedachten en gevoelens gedeeld kunnen worden

Om haar doelen te verwezenlijken is Phéron afhankelijk van vrijwilligers, giften, donaties en sponsoren.

Daarom de doneeractie Stichting Pheron!

ibiza hart keramiek bronzen hart keramiek Onyx hart natuursteen Deze harten zijn te vullen met as, haar of kleine herinneringen.Keep the memory close to you.

2021 willen wij stichtingen en goede doelen helpen.

Elke maand een ander doel. 12 goede doelen!

LET’S DO THIS TOGETHER

Wat is een bio urn?

Wat is een bio urn?

maart 28, 2020
Wat is een bio urn?→ Lees meer
resin urnen is werken met kleur

Resin urnen is werken met kleur!

juli 7, 2019
met resin kunnen prachtige urnen gemaakt worden waarin as, bedeltjes, haar of andere gedenkobjecten bewaard kunnen worden.→ Lees meer
assieraad asarmband kruis

assieraden, ook trendgevoelig?

augustus 24, 2016
Assieraden, ook trendgevoelig?

Op het gebied van sieraden is alles te krijgen. Ringen, kettingen, armbanden, horloges en ga zo maar door. Vrouwen en mannen maken steeds meer hun outfit af met bijpassende sieraden. Vandaar dat in de herinnerings- en gedenksieraden ook steeds meer variatie te vinden is in kleur en verscheidenheid.De pandorra armbanden blijken al jaren een trend. De verschillende bedels in kleur en vorm worden door jong en oud gedragen.

(meer…)

Urnenhemel, persoonlijk en vertrouwd

augustus 15, 2016
Urnenhemel, persoonlijk en vertrouwd

Ik ben Denise Thiry en help u graag persoonlijk bij het uitzoeken van een passende asbestemming.

Iedereen heeft een eigen beleving bij het uitzoeken van een bestemming voor de as van een dierbare. Daarom probeer ik een zo breed mogelijk assortiment aan assieraden, urnen, mini urnen en gedenkgeschenken aan te bieden, waardoor er altijd wel een keuze gemaakt kan worden wat bij u of uw dierbare die u moet missen past.

Soms zijn bepaalde urnen uit voorraad, mail ons dan naar de mogelijkheden. Meestal zijn ze spoedig weer op vooraad. Ook met algemene vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij staan telefonisch of per mail voor u klaar om vragen te beantwoorden.

(meer…)

bio bios urn

Bios-Urn, na de dood als boom verder…

augustus 14, 2016
Bios-urn

Mensen denken tegenwoordig veel meer na over de dood en of ze na hun dood gecremeerd willen worden of begraven. Na cremeren zijn er zoveel mogelijkheden om de as te “verwerken”. De as bewaren in een assieraad, urn of miniurn. Uitstrooien op zee of op een mooie dierbare plaats. As is een vruchtbare bodem voor zaadjes van boom of struik om uit te groeien. Dus heeft urnenhemel de bios-urn toegevoegd aan het assortiment.

(meer…)

duo urnen

Duo urnen

maart 15, 2015
Duo urnen zijn urnen waarin de as van 2 personen bewaard kan worden na crematie.

Het kan 1 urn zijn waarin 2 afgescheiden ruimtes zijn gemaakt, waarin de as van 2 personen bewaard kan worden, gescheiden van elkaar. Er zijn ook urnen die zo groot zijn dat de as van 2 personen hierin bewaard kan worden, bijvoorbeeld in verschillende aszakken.

(meer…)