Wat is een bio urn?

Wat is een bio urn?

maart 28, 2020
Wat is een bio urn?→ Lees meer

Resin urnen is werken met kleur!

juli 7, 2019
met resin kunnen prachtige urnen gemaakt worden waarin as, bedeltjes, haar of andere gedenkobjecten bewaard kunnen worden.→ Lees meer
assieraad asarmband kruis

assieraden, ook trendgevoelig?

augustus 24, 2016
Assieraden, ook trendgevoelig?

Op het gebied van sieraden is alles te krijgen. Ringen, kettingen, armbanden, horloges en ga zo maar door. Vrouwen en mannen maken steeds meer hun outfit af met bijpassende sieraden. Vandaar dat in de herinnerings- en gedenksieraden ook steeds meer variatie te vinden is in kleur en verscheidenheid.De pandorra armbanden blijken al jaren een trend. De verschillende bedels in kleur en vorm worden door jong en oud gedragen.

(meer…)

Urnenhemel, persoonlijk en vertrouwd

augustus 15, 2016
Urnenhemel, persoonlijk en vertrouwd

Ik ben Denise Thiry en help u graag persoonlijk bij het uitzoeken van een passende asbestemming.

Iedereen heeft een eigen beleving bij het uitzoeken van een bestemming voor de as van een dierbare. Daarom probeer ik een zo breed mogelijk assortiment aan assieraden, urnen, mini urnen en gedenkgeschenken aan te bieden, waardoor er altijd wel een keuze gemaakt kan worden wat bij u of uw dierbare die u moet missen past.

Soms zijn bepaalde urnen uit voorraad, mail ons dan naar de mogelijkheden. Meestal zijn ze spoedig weer op vooraad. Ook met algemene vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij staan telefonisch of per mail voor u klaar om vragen te beantwoorden.

(meer…)

bio bios urn

Bios-Urn, na de dood als boom verder…

augustus 14, 2016
Bios-urn

Mensen denken tegenwoordig veel meer na over de dood en of ze na hun dood gecremeerd willen worden of begraven. Na cremeren zijn er zoveel mogelijkheden om de as te “verwerken”. De as bewaren in een assieraad, urn of miniurn. Uitstrooien op zee of op een mooie dierbare plaats. As is een vruchtbare bodem voor zaadjes van boom of struik om uit te groeien. Dus heeft urnenhemel de bios-urn toegevoegd aan het assortiment.

(meer…)

duo urnen

Duo urnen

maart 15, 2015
Duo urnen zijn urnen waarin de as van 2 personen bewaard kan worden na crematie.

Het kan 1 urn zijn waarin 2 afgescheiden ruimtes zijn gemaakt, waarin de as van 2 personen bewaard kan worden, gescheiden van elkaar. Er zijn ook urnen die zo groot zijn dat de as van 2 personen hierin bewaard kan worden, bijvoorbeeld in verschillende aszakken.

(meer…)

as in glas assieraden

As in glas assieraden

september 14, 2014
As in glas assieraden

“In mijn webwinkel, Urnenhemel.nl, moet iedereen die iets zoekt op het gebied van urnen en assieraden iets kunnen vinden wat bij zijn of haar gevoel past!”

(meer…)

knuffelstenen

Knuffelstenen

september 14, 2014
KNUFFELSTENEN

Knuffelstenen zijn stenen met een betekenis of herinnering. Basalt en onyx zijn natuursteensoorten die zich hier goed voor lenen omdat ze de eigenschap hebben om warmte vast te houden. Als de steen dus “geknuffeld” wordt, vast wordt gehouden in de hand, zal de steen warm worden.

(meer…)

webwinkel voor urnen

Webwinkel voor urnen

september 14, 2014
Webwinkel voor urnen; Urnenhemel opende haar virtuele deuren in November 2013 na maandenlange voorbereidingen.

De regionale Weekkrant de Bevelander kwam langs voor een interview met eigenaresse Denise Thiry.

(meer…)

Kinderurn

september 14, 2014
Kinderurn

Een kind en/of baby verliezen is natuurlijk een zeer groot verlies. U bent wellicht op zoek naar iets speciaals ter nagedachtenis.  Wanneer een kind of baby gecremeerd wordt is een Kinderurn een  mogelijkheid de as te kunnen bewaren.

(meer…)