Home Pageinformatie over urnenBoedha urn

Boedha urn

september 14, 2014

Boedha (of ook wel geschreven als Buddha, Boeddha of Budda) is iemand die complete en volledige verlichting gerealiseerd heeft. Boedha wordt ook wel vereerd en omschreven als de hoogste bewustzijnstoestand.

Boedha is, in de hindoeïstische mythologie, de naam voor de planeet Mercurius. Hij is de zoon van de maan Chandra, een god die te vergelijken is met de Griekse god Hermes. Boedha is getrouwd met Ila (de dochter van Sraddhadeva Manu). Zij hadden samen een kind genaamd Pururavas.

Strikt genomen is een Boedha iemand die op eigen kracht compleet en volledig ontwaakt is, en zijn of haar kennis deelt met anderen zodat die ook kunnen ontwaken. Breder genomen is elke volledig ontwaakte persoon een Boedha.

Bent u op zoek naar een Boedha Urn ? Dan hebben wij in onze webwinkel een ruim assortiment aan Boedha urnen in verschillende materialen.
Urnenhemel heeft gemstone boedha’s in het assortiment. Een edelsteen in de vorm van een boedha.
Maar ook prachtige boedha’s in polyresin die licht in gewicht zijn en zowel binnen als buiten te plaatsen zijn.

Een Boedha beeld is momenteel een modern en graag gezien item in woonkamer en tuin. U combineert zo onopvallend de urn met een moderne inrichting van uw woonkamer of tuin.

Tags: , , , , ,