Home PageOver ons

Over ons

www.urnenhemel.nl is onderdeel van DEJA STONE.

Denise Thiry is eigenaresse van Urnenhemel en startte in November 2013 met een webwinkel met een groot assortiment urnen, gedenktekens en assieraden en een (bescheiden) showroom.

Via Dejastone kregen we steeds vaker aanvragen voor urnen, gedenktekens en assieraden uit het hele land.  Uit deze gedachte is www.urnenhemel.nl ontstaan.

Met DeJa Stone realiseert Denise samen met een team, op persoonlijke wijze, in nauwe samenwerking met de klant gedenktekens en grafmonumenten in de ruimste zin van het woord.
Vrijwel alles is mogelijk. Wij werken samen met diverse leveranciers die gedenktekens, grafmonumenten of asbestemmingen in uiteenlopende materialen produceren.

Met uw idee gaan wij aan de slag en verzorgen het uiteindelijke resultaat van A tot Z.

Een groot voordeel aan de Urnenhemel webwinkel is dat u thuis rustig de collectie urnen, assieraden en andere asbestemmingen kunt bekijken. Wij proberen een zo groot mogelijke collectie voor u samen te stellen in elke prijscategorie. Mocht u er prijs op stellen materialen te bekijken dan kan dat op afspraak in onze bescheiden showroom.

Wat wij u bieden:
• gratis verzending boven de €100,00 (aangetekend)
• kleine bijdrage in de verzendkosten onder €100,00 ( aangetekend)
• grote collectie in elke prijscategorie
• snelle service
• mogelijkheid tot bekijken materialen in onze showroom
• het realiseren van uw persoonlijke ontwerpen

Indien u een ander gedenkteken, grafmonument of tuinmonument wilt realiseren verwijzen wij u door naar www.dejastone.nl .

Of u kunt uiteraard voor vragen altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

denise-thiry-urnenhemel-dejastone

Denise Thiry – Urnenhemel – Dejastone