dieren mini urn keitje met pootjes

Dieren mini urn keitje met pootjes. Prachtig vormgegeven keivormige urn waarop een afbeelding van een pootjes staat. De urn is van keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen.
Deze dieren urn kunt u vullen met  de as van uw dierbare poes of hond na crematie. De urn kan gevuld worden met 0,15 liter as.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Vergelijk

Beschrijving

dieren mini urn keitje pootjes is verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. De dieren urn is in een kei vorm gemaakt met afbeelding van pootjes erop . Gemaakt door keramiste Bernadette van der Steen.

dieren mini urn keitje met pootjes

Deze dieren urn kunt u vullen met (een gedeelte van) de as van uw poes of hond. Door de speciale vorm van de urn ziet het er niet als zodanig uit en kunt u het gerust in huis plaatsen als beeld. Niemand zal vermoeden dat de as van uw poes of hond hierin bewaard wordt.
Voor u een mooi gebaar om uw geliefde huisdier voor altijd bij u te hebben.

Deze druppel urn kan gevuld worden met 0,15 L as.

In een dieren urn kan je in plaats van as ook een mooie pluk haar of ander aandenken van de poes of hond bewaren. Je kunt ook een gedeelte van de as bewaren en de rest verstrooien op een veld waar je kat of hond graag liep. Ook bij de meeste crematoria zijn verstrooivelden aanwezig.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn. De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld. Deze urnen zijn mat van kleurstelling. Er zijn meerdere kleuren leverbaar: geel, blauw, almost white en rose

Bernadette van der Steen-werkwijze

as bestemming, cremeren, rouwverwerking, dieren urn, dierencrematie, crematie

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Afmeting

11,5×15 cm, 6,5×7,5 cm

Inhoud

0,15 L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

dieren urn

keitje blauw pootjes, keitje almost white pootjes, keitje geel hart pootjes, keitje groen vierkant pootjes, keitje rose vierkant pootjes, keitje blauw hart pootjes

70.00

Wissen
Vergelijk