Dieren mini urn dakri met hondenpootjes of kattenpootjes

Dieren mini urn dakri met hondenpootjes of kattenpootjes. Prachtig vormgegeven maanvormige urn waarop een hart vorm is geplaatst. Op de rand zijn dierenpootjes geboetseerd. Urn is van keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen.
Deze dieren urn kunt u vullen met as van uw dierbare huisdier na crematie.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Vergelijk

Beschrijving

Dieren mini urn dakri met hondenpootjes of kattenpootjes is verkrijgbaar in 3 kleurcombinaties. De urn is in een maanvorm geboetseerd door keramiste Bernadette van der Steen. De pootjes worden in de rand getekend, je kunt aangeven welke pootjes het moeten worden.

Dieren mini urn dakri met hondenpootjes of kattenpootjes

Bovenop de dieren mini urn dakri met hondenpootjes of kattenpootjes is een hart vorm geplaatst.
Deze dieren urn kunt u vullen met as van Door de speciale vorm van de urn ziet het er niet als zodanig uit en kunt u het gerust in huis plaatsen als beeld. Niemand zal vermoeden dat de as van uw huisdier hierin bewaard wordt.
Voor u een mooi gebaar om uw geliefde huisdier voor altijd bij u te hebben. Als huisaltaar kan het ook dienen, waarbij u een kaarsje kunt branden naast de urn.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn. De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Drie verschillende kleurcombinaties zijn mogelijk zoals de  white-black, black-white en de Golden Yellow. De voorraad wisselt vandaar dat u rekening moet houden met een levertijd van ongeveer 4 weken.

De naam van uw dier kan in de urn gegraveerd worden. Afhankelijk van de naam wordt er per letter een meerprijs gerekend. U krijgt daarvan een aparte factuur. De naam wordt met typeletters of handgeschreven letters in de klei gezet en daarna wordt de urn afgebakken en afgewerkt. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

 

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Afmeting

16x15x10 cm

Inhoud

0,8 L

Levertijd

Op bestelling, gemiddeld 4-6 weken

Dierenurn Dakri

White-Black 0,8 L, Black-White 0,8 L, Golden-Yellow 0,8 L

pootjes

Kattenpootjes, hondenpootjes

127.00

Vergelijk