Dieren mini urn flora met hondenpootjes of kattenpootjes

Dieren mini urn flora met hondenpootjes of kattenpootjes. Prachtig vormgegeven bolvormige urn waarin bovenop een waxinelichtje gebrand kan worden. Op de ronde zijkant van de bol zijn dierenpootjes geboetseerd. De urn is van keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen.
Deze dieren urn kunt u vullen met as van uw dierbare huisdier na crematie.
Deze dieren urn is ook een waxinelichthouder.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Vergelijk

Beschrijving

Dieren mini urn flora met hondenpootjes of kattenpootjes is verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. De urn is in een bolle vorm gemaakt met bovenop een ruimte waarin een waxinelichtje kan branden. Gemaakt door keramiste Bernadette van der Steen. De pootjes worden op de ronde zijkant getekend, je kunt aangeven welke pootjes het moeten worden.

Dieren mini urn flora met hondenpootjes of kattenpootjes

Deze dieren mini urn flora met pootjes kunt u vullen met as van uw huisdier na crematie. Door de speciale vorm van de urn ziet het er niet als zodanig uit en kunt u het gerust in huis plaatsen als beeld. Niemand zal vermoeden dat de as van uw huisdier hierin bewaard wordt.
Voor u een mooi gebaar om uw geliefde huisdier voor altijd bij u te hebben. Bovenop de mini urn is ruimte om een waxinelichtje te branden. Deze flora urn met hondenpootjes of katten pootjes is ook een waxinelichthouder.

Omdat deze urn de vorm van een bloem heeft, heeft Bernadette deze serie de flora genoemd. Deze urn is ook zonder pootjes op de zijkant te bestellen.
Indien u wel pootjes wilt, kunt u aangeven of het een hond of kat betreft.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Afmeting

12×8 cm

Inhoud

0,25L

Levertijd

Op bestelling, gemiddeld 4-6 weken

Dierenurn flora

aubergine 0,25 L, electric blue 0,25 L, graniet 0,25 L, white slib 0,25 L, white brown 0,25 L

pootjes

Kattenpootjes, hondenpootjes

97.00

Vergelijk