mini urn glazen hond in diverse kleuren

De mini urn glazen hond in diverse kleuren is een kleine hond van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Momenteel is de hond in de kleuren bruin en in zwart-wit verkrijgbaar.
De glazen hond heeft de vorm van een kleine hond staand of zittend en is als dieren urn ook zeer toepasselijk. In de kern van de as bol bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De glazen hond is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare of dierbare huisdier.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn glazen hond in diverse kleuren is een hond van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn glazen hond in diverse kleuren

De glazen hond heeft de vorm van een kleine hond staand of zittend. In de kern van de glazen hond bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

De staande hond is meestal op bestelling leverbaar!!

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn glazen hond in twee kleuren is verkrijgbaar. In bruin en in zwart-wit. De hond is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen. Door de vorm kan de mini urn ook als dieren urn gebruikt worden.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze urn in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Inhoud

0,04 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

hond

staand bruin, zitend bruin, staand zwart-wit, zittend zwart-wit

70.00

Vergelijk