urn glas bolurn serie Terra en Nova met kleurschakeringen

Deze urn glas bolurn serie terra en nova is een prachtige glazen urn in de vorm van een bol. Er zijn 2 kleuren leverbaar op dit moment met als basis een streep-patroon met een kleurencombinatie van azuur-blauw en wit- en goudtinten. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 4L, 1,5L, 0,5L of 0,1 L as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is niet zichtbaar in deze druppel van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars. Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Van deze urn is ook een druppelvorm verkrijgbaar.

Vergelijk

Beschrijving

Deze urn glas bolurn serie Terra en Nova is een niet doorzichtige glazen  urn met prachtige kleurschakeringen.
Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Deze bolurn is een sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een bol van urn tot mini urn.

urn glas bolurn serie Terra en Nova

Dit prachtige as-gedenkornament is verkrijgbaar met als basis een streep-patroon met een kleurencombinatie van azuur-blauw en wit- en goudtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkornament is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Deze lijn is ook te krijgen in druppelvorm.
Prachtig idee als gedenkgeschenk.

Voor 3D beelden van deze urn klik hier

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

bolurn terra en nova

Terra 4 L 20 cm, Terra 1,5L 17 cm, Terra 0,5L 14 cm, Terra 0,1L 8 cm, Nova 4 L 20 cm, Nova 1,5L 17 cm, Nova 0,5L 14 cm, Nova 0,1L 8 cm

136.00502.00

Vergelijk