mini urn glas marmer effect bol met parelmoerglans

Deze mini urn glas marmer effect bol met parelmoerglans is een prachtige glazen urn in de vorm van een bol. Leverbaar in groen, blauw, rood en bruin. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met een gedeelte as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is niet zichtbaar in deze druppel van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars. Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Van deze urn zijn ook andere varianten verkrijgbaar zoals druppelvormen en een ovale druppelvorm.

Vergelijk

Beschrijving

Deze mini urn glas marmer effect bol met parelmoerglans is een niet doorzichtige glazen urn met prachtige kleurschakeringen.
Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Deze bol urn is een  sierlijke urn in de vorm van een bol.

mini urn glas marmer effect bol met parelmoerglans

Dit prachtige as-gedenkteken is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, bruin en rood met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het as bewaard kan blijven. Het as reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkteken is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Alle as-gedenktekens zijn van kristalglas.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle urnen zijn met de hand gemaakt. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze urnen naadloos op aan.

Er kunnen zeer kleine luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de mini urnen kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden gemaakt kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk.

mini urn, gedenkgeschenk, troostgeschenk, as in glas, crematie, cremeren

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar
Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

marmer bol

marble blue 8 cm 0,1L, Marble Blue 14 cm 0,5L, marble blue 17 cm 1,5L, marble earth 8 cm 0,1L, marble earth 14 cm 0,5L, marble earth 17 cm 1,5L, marble red 8 cm 0,1L, marble red 14 cm 0,5L, marble red 17 cm 1,5L, marble green 8 cm 0,1L, marble green 14 cm 0,5L, marble green 17 cm 1,5L

136.00196.00

Wissen
Vergelijk