gedenksieraad as ring edelsteen Tadblu

gedenksieraad as ring edelsteen Tadblu. Mooie ring die u aan een ketting kunt hangen. Hierin kunt u as of kleine herinneringen bewaren.

Deze as ringen hebben een grote vulruimte en er is keuze uit wel 14 half edelstenen die op de vulruimte geschroefd wordt. Als u de as wilt zien dan is er de mogelijkheid om de helder glas as hanger te bestellen. U ziet hier de as of kleine herinneringen zichtbaar aan de oppervlakte.
Er zijn 15 verschillende hangers. Ieder wordt gezet met een halfedelstenen bead van 10 mm.

 

crematie, cremeren

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad as ring edelsteen Tadblu. Prachtige as ring met keuze uit 14 half edelstenen met een vulruimte voor as of andere kleine herinneringen.

gedenksieraad as ring edelsteen Tadblu

De as ringen hebben een grote vulruimte en er is keuze uit wel 14 half edelstenen die op de vulruimte geschroefd wordt. Als u de as wilt zien dan is er de mogelijkheid om de helder glas as hanger te bestellen. U ziet hier de as of kleine herinneringen zichtbaar aan de oppervlakte. De hangers zijn verkrijgbaar in goud( hard goud met een 316 edelstalen binnenkant. Hard Goud is 99.8 procent puur 24 karaat goud, gemengd met Kobalt om het zeer vast te maken) of in puur 316 roestvast staal.

De hangers hebben 15 verschillende uitvoeringen. Ieder wordt gezet met een halfedelstenen bead van 10 mm. De ringen zijn beschikbaar in 4 maatvoeringen.

Bekijkt u de video over de tadblu sieraden hier.

Aan halfedelstenen worden speciale eigenschappen toegeschreven zoals rustgevend of vitaliserend:

Van Blauwe Agaat wordt gezegd dat het een aardende, stabiliserende en beschermende steen is. Ze bevordert innerlijke rust en zelfreflectie.
Blauwe Agaat is licht transparant en zal warmer ogen in een gouden zetting en koeler in een stalen zetting.
Groene agaat is Aardend, stabiliserend en beschermend. Ze bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.
Rode agaat is stabiel en beschermend Het bevordert innerlijke vrede en rust.

Amethist Beschermend en spiritueel. Het bevordert het denken en de intuïtie en brengt inzichten.
Blauwe goudsteen De ultieme brenger van vrede en stabiliteit. Ze is zeer geschikt voor angstige en paniekerige mensen.
Kyaniet Een zeer vreedzame edelsteen, die zijn energie zacht en in balans brengt. Hij brengt gezondheid en bevordert het kunnen uitspreken van gevoelens.

Grijze maansteen Kalmeert bezorgde en angstige mensen. Deze steen werkt zeer goed voor intuitieve en gevoelige personen.
Van Parelmoer wordt gezegd dat het een een zachte en reinigende energie heeft die innerlijke vrede, rust en verlichting brengt. Parelmoer is ondoorzichtig met een prachtig glanzend oppervlak.
Van Zwarte Onyx wordt gezegd dat het een steen is die evenwicht en balans brengt. Ze bevordert analytisch denken, logica en concentratie.
Zwarte Onyx is ondoorzichtig en helemaal zwart.
Rozenkwarts Heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Ze bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.
Zwarte rutielkwarts Opbeurend en kalmerend. Draag deze edelsteen in crisissituaties. Het vermindert angst, fobieën en bezorgdheid.

Gouden rutielkwarts Reinigt het aura en voorziet van energie. Helpt negatieve energie verdrijven en het verleden los te laten.
Aardbeienkwarts Brengt vreugde en positiviteit. Ze helpt de drager om luchtiger en met meer humor naar het leven te kijken.
Tijgeroog Beschermend, richt de aandacht naar binnen en naar het grotere geheel Ze beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.

 

Extra informatie

Inhoud

0,01 L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

edelsteen ring

Amethist, Blauwe agaat, blauwe goudsteen, gouden rutielkwarts, grijze maansteen, groene agaat, helder glas, kyaniet, parelmoer, rode agaat, rozenkwarts, tijgeroog, zwarte onyx, zwarte rutielkwarts, aardbeienkwarts

materiaal

goud, RVS

maatvoering

50-16 mm, 53-17 mm, 56-18 mm, 59-19 mm

199.00249.00

Wissen
Vergelijk