gedenksieraad as hanger edelsteen Tadblu

gedenksieraad as hanger edelsteen Tadblu. Mooie as hanger of as bedel die u aan een ketting kunt hangen. Hierin kunt u as of kleine herinneringen bewaren.

Deze as hangers hebben een grote vulruimte en er is keuze uit wel 14 half edelstenen die op de vulruimte geschroefd wordt. Wilt u dat de as zichtbaar is dan kunt u de helder glas as hanger bestellen. U ziet hier de as of kleine herinneringen zichtbaar aan de oppervlakte.
Er zijn 15 verschillende hangers. Ieder wordt gezet met een halfedelstenen bead van 10 mm. Er is een ketting mee te bestellen in RVS (zilverkleur) of in goud verguld.

 

crematie, cremeren

Vergelijk

Beschrijving

agedenksieraad as hanger edelsteen Tadblu. Prachtige as hanger met keuze uit 14 half edelstenen en een vulruimte voor as of andere kleine herinneringen. Zo houdt u uw dierbare dichtbij u.

gedenksieraad as hanger edelsteen Tadblu

De as hangers hebben een grote vulruimte en er is keuze uit wel 14 half edelstenen die op de vulruimte geschroefd wordt. Wilt u dat de as zichtbaar is dan kunt u de helder glas as hanger bestellen. U ziet hier de as of kleine herinneringen zichtbaar aan de oppervlakte. De hangers zijn verkrijgbaar in goud (hardgoud met een 316 edelstalen binnenkant. Hardgoud is 99.8 procent puur 24 karaat goud, gemengd met Kobalt om het zeer vast te maken) of in puur 316 roestvast staal.

De hangers hebben 15 verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering wordt gezet met een halfedelstenen bead van 10 mm. U kunt een ketting bijbestellen in RVS (zilverkleur) of in goud verguld. De lengte is 45 cm. Er zijn ook bijpassende ringen verkrijgbaar.

Bekijkt u de video over de tadblu sieraden hier.

Aan halfedelstenen worden speciale eigenschappen toegeschreven. Er is voor iedereen een mooi sieraad passend bij zijn of haar persoonlijkheid:

Blauwe agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Ze bevordert innerlijke rust en zelfreflectie. Blauwe agaat is licht transparant en zal warmer ogen in een gouden zetting en koeler in een stalen zetting.
Groene agaat is aardend, stabiliserend en beschermend. Ze bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.
Rode agaat is stabiel en beschermend en bevordert innerlijke vrede en rust.

Amethist is beschermend en spiritueel. Het bevordert het denken, de intuïtie en brengt inzichten.
Blauwe goudsteen is de ultieme brenger van vrede en stabiliteit en is zeer geschikt voor angstige en paniekerige mensen.
Kyaniet is een zeer vreedzame edelsteen, die zijn energie zacht en in balans brengt. Ze brengt gezondheid en bevordert het kunnen uitspreken van gevoelens.

Grijze maansteen kalmeert bezorgde en angstige mensen. Deze steen werkt zeer goed werkt voor intuïtieve en gevoelige personen.
Parelmoer geeft een zachte en reinigende energie die innerlijke vrede, rust en verlichting brengt. Parelmoer is ondoorzichtig met een prachtig glanzend oppervlak.
Zwarte onyx is een steen die evenwicht en balans brengt. Ze bevordert analytisch denken, logica en concentratie. Zwarte onyx is ondoorzichtig en helemaal zwart.
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Ze bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.
Zwarte rutielkwarts is opbeurend en kalmerend. Draag deze edelsteen in crisissituaties, omdat het angst, fobieën en bezorgdheid vermindert.

Gouden rutielkwarts reinigt het aura. Helpt negatieve energie verdrijven en het verleden los te laten. Het voorziet de drager van nieuwe energie.
Aardbeienkwarts brengt vreugde en positiviteit, omdat het de drager luchtiger en met meer humor naar het leven leert kijken.
Tijgeroog is beschermend. Het richt de aandacht naar binnen en naar het grotere geheel. Ze beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.

 

Extra informatie

Inhoud

0,01 L

Levertijd

7-10 werkdagen

edelsteen hanger

Amethist, Blauwe agaat, blauwe goudsteen, gouden rutielkwarts, grijze maansteen, groene agaat, helder glas, kyaniet, parelmoer, rode agaat, rozenkwarts, tijgeroog, zwarte onyx, zwarte rutielkwarts, aardbeienkwarts

materiaal

goud, RVS

ketting

goud, zilver, geen

199.00298.95

Wissen
Vergelijk