aseenhoorn gehaakte urn of askader in de vorm van een eenhoorn

aseenhoorn gehaakte urn of askader in de vorm van een eenhoorn. Urn die met de hand gehaakt is. De kleuren zijn telkens anders. Er is een mogelijkheid om een voorkeur van een kleur aan te geven.

Het askader heeft een klein gehaakt eenhoorntje met een gehaakt hartje en de mogelijkheid om een foto of tekst te plaatsen. De as moet opgestuurd worden zodat die in het hartje verwerkt kan worden.

Vergelijk

Beschrijving

aseenhoorn gehaakte urn of askader in de vorm van een eenhoorn. Deze urn is met de hand gehaakt en heeft een ruimte aan de achterkant waar een asreservoir in verborgen zit.

aseenhoorn gehaakte urn of askader in de vorm van een eenhoorn

Handgemaakte eenhoorn. Met achteraan de mogelijkheid tot opbergen van de assen in een as reservoir. Kinderen kunnen deze urn vasthouden en koesteren. De unicorn heeft telkens andere kleuren, maar een voorkeur kunt u ook aangeven.( levertijd ca. 2 weken)

Mevrouw Eenhoorn: ‘Als ik op mijn benen sta ben ik 31 cm groot. Mijn kleur van de vacht en trui kan variëren afhankelijk van het seizoen wanneer ik gemaakt word.’

Hallo, wij zijn Peggy en Jentl

Jentl:  ‘Ik werk als begrafenisondernemer. Doordat ik in de begrafenissector werk, kom ik veel in contact met kinderen die een dierbare verliezen. Het viel me op dat er voor kinderen weinig tastbaars is, om hen te helpen in de rouwverwerking. Met het idee om iets tastbaars te ontwerpen, ben ik op zoek gegaan naar iemand die me hierin kon helpen. Hier kwam Peggy in het verhaal.’

Peggy: ‘Ik ben een gepassioneerd haakster. Met het oog op het veilig opbergen van de assen van de overledene, werden onze beren ontworpen. Met veel zorg en liefde wordt iedere beer met de hand gemaakt.  De asberen zijn ontworpen voor jong en oud.’

Deze aseenhoorn is ook in een askader verkrijgbaar. Er wordt dan een unicorn geplaatst in een kader met een hartje erbij. In het hartje kan as bewaard worden. Een foto of tekst kan in het askader geplaatst worden. Het askader is 25 x 25 cm. U dient een beetje as op te sturen naar ons zodat het in het hartje verwerkt kan worden. Zodra u de bestelling van een askader bij ons doet zult u gemaild worden met informatie over het versturen van de as.
U kunt bij het askader geen kleur aangeven van de eenhoorn!

Wij adviseren om altijd toezicht te houden op de kinderen bij het koesteren van deze urnen. Het asreservoir zouden zij wellicht openen bijvoorbeeld.

Extra informatie

aseenhoorn

aseenhoorn met variabele kleuren, aseenhoorn ik wil kleur doorgeven

Levertijd

Kleine oplage, indien net niet meer op voorraad: ca. 2 weken levertijd!

Materiaal

gehaakte urn

Toepassing

Binnen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “aseenhoorn gehaakte urn of askader in de vorm van een eenhoorn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

275.00

Wissen

    Reset options

    Kleur ashond in tekstveld invullen:

Vergelijk

Andere suggesties…