askonijn gehaakte urn of askader in de vorm van een konijn

askonijn gehaakte urn of askader in de vorm van een konijn. Urn die met de hand gehaakt is. De kleuren zijn telkens anders. Er is een mogelijkheid om een voorkeur van een kleur aan te geven.

Het askader heeft een klein gehaakt konijntje met een gehaakt hartje en de mogelijkheid om een foto of tekst te plaatsen. De as moet opgestuurd worden zodat die in het hartje verwerkt kan worden.

Vergelijk

Beschrijving

askonijn gehaakte urn of askader in de vorm van een konijn. Deze urn is met de hand gehaakt en heeft een ruimte aan de achterkant waar een asreservoir in verborgen zit.

askonijn gehaakte urn of askader in de vorm van een konijn

Handgemaakte konijn. Met achteraan de mogelijkheid tot opbergen van de assen in een as reservoir. Kinderen kunnen deze urn vasthouden en koesteren. Het konijn heeft telkens andere kleuren, maar een voorkeur kunt u ook aangeven.

Mevrouw Konijn: ‘Als ik op mijn benen sta ben ik 31 cm groot. Mijn kleur van de vacht en trui kan variëren afhankelijk van het seizoen wanneer ik gemaakt word.’

Hallo, wij zijn Peggy en Jentl

Jentl:  ‘Ik werk als begrafenisondernemer. Doordat ik in de begrafenissector werk, kom ik veel in contact met kinderen die een dierbare verliezen. Het viel me op dat er voor kinderen weinig tastbaars is, om hen te helpen in de rouwverwerking. Met het idee om iets tastbaars te ontwerpen, ben ik op zoek gegaan naar iemand die me hierin kon helpen. Hier kwam Peggy in het verhaal.’

Peggy: ‘Ik ben een gepassioneerd haakster. Met het oog op het veilig opbergen van de assen van de overledene, werden onze beren ontworpen. Met veel zorg en liefde wordt iedere beer met de hand gemaakt.  De asberen zijn ontworpen voor jong en oud.’

Dit askonijn is ook in een askader verkrijgbaar. Er wordt dan een konijntje geplaatst in een kader met een hartje erbij. In het hartje kan as bewaard worden. Een foto of tekst kan in het askader geplaatst worden. Het askader is 25 x 25 cm. U dient een beetje as op te sturen naar ons zodat het in het hartje verwerkt kan worden. Zodra u de bestelling van een askader bij ons doet zult u gemaild worden met informatie over het versturen van de as.
U kunt bij het askader geen kleur aangeven van de konijntje!

Wij adviseren om altijd toezicht te houden op de kinderen bij het koesteren van deze urnen. Het asreservoir zouden zij wellicht openen bijvoorbeeld.

 

Extra informatie

Materiaal

gehaakte urn

Toepassing

Binnen

Levertijd

Kleine oplage, indien net niet meer op voorraad: ca. 2 weken levertijd!

askonijn

askonijn variabele kleuren, askonijn ik wil de kleur doorgeven, askader konijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “askonijn gehaakte urn of askader in de vorm van een konijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

135.00275.00

Wissen

    Reset options

    Kleur intypen in tekstvak:

Vergelijk

Andere suggesties…