mini urn glas kringloop van het leven blauw

mini urn kringloop van het leven blauw

De mini urn kringloop van het leven blauw  is een een bol van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.

Deze bol staat symbool voor het heelal. Deze ronde mini urn heeft een prachtige blauwe kern met daaromheen een speels strepen patroon. In de koningsblauwe kern bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Door de transparantie van de mini urn is het crematie as deels zichtbaar. In combinatie met de blauwe kleurschakering geeft dit een extra dimensie en een prachtige uitstraling aan de urn. De mini urn kringloop van het leven blauw is een waar kunstwerkje ter herinnering van uw dierbare. Alle mini urnen zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

 

Vergelijk

Product Description

De mini urn kringloop van het leven blauw is een bol van glas, waarin 150 ml as bewaard kan worden na crematie.

Deze bol staat symbool voor de circle of life oftewel de kringloop van het leven. Deze ronde mini urn heeft een prachtige blauwe kern met daaromheen een speels strepen patroon.

mini urn kringloop van het leven blauw

In de koningsblauwe kern bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. De holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Door de transparantie van de mini urn is het crematie as deels zichtbaar. In combinatie met de blauwe kleurschakering geeft dit een extra dimensie en een prachtige uitstraling aan de urn. De mini urn kringloop van het leven blauw is een waar kunstwerkje ter herinnering van uw dierbare.

De ringen die lopen in de glazen bol doen denken aan de kringloop van het leven.

Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd waardoor er kleine belletjes zichtbaar kunnen zijn. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

0,15 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

Blauw

303.00

Op voorraad

Compare