mini urn glas druppel reflectie, spiegeling van de ziel

De mini urn glas druppel reflectie is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De as druppel heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel die aan de achterkant mat is.Door de transparantie van het kristalglas is het as deels zichtbaar.

Deze urn is de “spiegeling” van de ziel. De gekleurde kern wordt van alle kanten gereflecteerd en geeft daardoor een extra dimensie en prachtige uitstraling aan de urn. De as druppel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De druppel is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn glas druppel reflectie is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk en U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn glas druppel reflectie

De as druppel heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel met een matte achterzijde. In de kern van de as druppel zit een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie as deels zichtbaar.

Deze prachtige mini urn is de “spiegeling” van de ziel. De gekleurde kern reflecteert van alle kanten en geeft daardoor een extra dimensie en prachtige uitstraling aan de urn. De mini urn glas druppel is verkrijgbaar in twee kleuren. De as druppel is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand gemaakt waardoor er zeer kleine luchtbelletjes kunnen ontstaan. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Voor 3D beelden van deze urn klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Inhoud

0,07 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

reflection

Blue, red

Afmeting

15 cm hoog

298.00

Wissen
Vergelijk