mini urn as druppel diamant black

De mini urn as druppel diamant black is een prachtige glazen mini urn in de vorm van een druppel. Deze urn is geïnspireerd op een zwarte diamant. De buitenzijde heeft een mooie afwerking van zwart glanzend- en transparant geslepen kristalglas met in de kern blauwe kleurschakeringen. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 100 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is deels zichtbaar in deze druppel van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars.

Vergelijk

Beschrijving

Deze mini urn as druppel diamant black is een deels doorzichtige glazen mini urn met donkere kleurschakeringen.
Deze kleine druppel is geïnspireerd op een zwarte diamant. De buitenzijde heeft een mooie afwerking van zwart glanzend- en transparant geslepen kristalglas met in de kern blauwe, groene of rode kleurschakeringen. .

mini urn as druppel diamant black

Aan de binnenzijde bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is deels transparant dus het crematie as is deels zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk.
Voor 3D beelden van deze urn klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,10 L

diamant black

blue, green, red

Afmeting

15 cm hoog

328.00

Vergelijk