Home Pageinformatie over urnenWebwinkel voor urnen

webwinkel voor urnen

Webwinkel voor urnen

september 14, 2014

Webwinkel voor urnen; Urnenhemel opende haar virtuele deuren in November 2013 na maandenlange voorbereidingen.

De regionale Weekkrant de Bevelander kwam langs voor een interview met eigenaresse Denise Thiry.

Lees hier het volledige interview;

DeJa Stone realiseert samen met de klant graftekens en monumenten in de ruimste zin van het woord en werkt samen met diverse leveranciers die gedenktekens, grafmonumenten of asbewaarproducten in uiteenlopende materialen produceren.

Een nieuw onderdeel van Deja Stone is www.urnenhemel.nl, een webwinkel speciaal voor urnen. Eigenaar Denise Thiry: “In juli zijn wij begonnen met onze nieuwe website DeJa Stone en we hadden toen al ingecalculeerd dat er een webwinkel voor urnen aan kwam. We kregen steeds veel aanvragen en via e-mail stuurden wij steeds vaker hele grote bestanden door. Best omslachtig en dus kozen wij vanaf november voor www.urnenhemel.nl. Zo kan op internet het hele assortiment worden bekeken: uitvoering, formaten en prijzen. Dit assortiment wordt steeds met nieuwe items aangevuld. Dat varieert van een urn, assieraad of een beeld waar as in bewaard kan worden. Ook eigen ontwerpen.”

Alles kan via de webwinkel snel worden geleverd; vanaf honderd euro gratis verzending. Bezoek aan de showroom is op afspraak mogelijk. Urnen kunnen ook opgehaald worden, zowel een bestelling als uit voorraad. Wanneer vergunningen vereist zijn, kan Urnenhemel.nl daar voor zorgen. Urnenhemel.nl, De Aanwas 4, Kattendijke, 06-12203287 en www.urnenhemel.nl..

internview-bevelander-urnenhemel-webwinkel-urnen-assieraden-gedenktekens1-450x421

Tags: , , , , ,