RVS urn pilaar rechthoek

RVS urn pilaar rechthoek is een modern vormgegeven urn gemaakt van RVS voor in huis of
geschikt voor bijplaatsing in colombarium of urnennis.
Hierin kunt u op gepaste wijze de as van uw dierbare bewaren.

Er zijn twee formaten leverbaar.

crematie,cremeren

Vergelijk

Beschrijving

RVS urn pilaar rechthoek is een modern vormgegeven urn waar as van uw dierbare in bewaard kan worden voor een tijdloze herinnering.  Deze eigentijds ontworpen RVS urnen zijn geschikt voor plaatsing in huis maar kunnen ook buiten geplaatst worden in een colombarium of urnennis of gewoon in uw tuin.

RVS urn pilaar rechthoek

Prachtige RVS urn, voor een tijdloze herinnering. Het ontwerp gaat terug naar de basis door het gebruik van simpele vormen en strakke lijnen.

De unieke uitstraling van RVS en de mooie, moderne vormen zorgen voor een prachtige uitstraling. Deze RVS urnen zijn gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit 316 RVS/ inox geslepen. Een prachtige afwerking en eerlijke prijzen staat hierbij centraal.

Roestvast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Deze RVS urnen zijn gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit 316 RVS/ inox geslepen. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft het RVS een mooie glans. U kunt behalve de RVS afwerking ook kiezen voor een afwerking van brons of Cortenstaal. Roest op Cortenstaal en het patina van brons ontstaan door natuurlijke processen, waardoor geen enkele urn er hetzelfde uitziet. Hierdoor kan de kleur en het patroon per levering enigszins verschillen en zijn de foto’s op de website ter indicatie. Alle afwerkingen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing, m.u.v. de Cortenstaal roest.

Mini urnen worden veelal gebruikt als de as van een persoon uitgestrooid wordt en de familie wil toch nog een gedeelte van de as bewaren. Ook bij het verdelen van de as onder verschillende familieleden of vrienden kan een miniurn uitkomst bieden. Er kan een gedeelte van de as in bewaard worden.

U kunt de urn voorzien van een etsgravering en/of coating, vraag de mogelijkheden bij ons op.

Deze urnen zijn in kleine oplage op voorraad. Mocht de urn uit voorraad raken dan is de levertijd een aantal weken. Wij brengen u daarvan op de hoogte.

Er is een optie om de urn te laten voorzien van een vuil afstotende NBP-COATING. Vraagt u naar de mogelijkheden.

EIGENSCHAPPEN NBP-Coating

 

Nano Bio Protective Coating beschermt metalen oppervlaktes tegen vervuiling en verwering.  Door op Nano formaat het oppervlakte “glad” te maken zullen vette vingers, vuil en groenaanslag minder snel aanhechten. Wanneer het metaal van een NBP-Coating is voorzien, kan het oppervlak eenvoudig gereinigd worden met schoon water of de speciaal ontwikkelde NBP-Cleaner zonder dat de coating verdwijnt. Zolang het behandelde oppervlakte niet wordt schoongemaakt met schuurmiddel of een schuurspons zal deze zijn vuilafstotende werking behouden.

REINIGING

Oppervlaktes gecoat met NBP-Coating moeten worden gereinigd met schoon water of met de speciaal ontwikkelde NBP-Cleaner. Om het materiaal en de NBP Coating niet te beschadigen mag er geen schuurmiddel bevattend schoonmaakmiddel of schuurspons gebruikt worden. NBP-Cleaner kan ook gebruikt worden op niet met NBP-Coating behandelde oppervlaktes.

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

rvs

Pilaar rechthoek

1 L 8,5×8,5x17cm, 3,5 L 13x13x26 cm

Afwerking

RVS zilver, RVS zwart, Brons groen, brons bruin, Corten roest, Corten waxed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS urn pilaar rechthoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

369.001,106.80

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…