urn riet met of zonder hartje

Urn Riet met of zonder hartje tekst always in our hearts

Urn riet met of zonder hartje tekst always in our hearts. Naturel urn van riet met daarin een binnenzak waarin u een aandenken aan uw dierbare in kunt bewaren, zoals as(4 liter),grond van die ene speciale plaats, kledingstuk e.d.. Aan de mand kunt u als optie kiezen voor een hartje met de tekst ” always in our hearts ”
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.

mand met as, rieten urn, rieten mand met as

Vergelijk

Product Description

Urn riet met of zonder hartje tekst always in our hearts is een urn waarin u de as van een volwassen persoon kunt bewaren. De urn is van riet en er is een stoffen binnenzak in bevestigd. Aan de buitenkant kunt u kiezen voor een houten hartje waarop de tekst “always in our hearts” in staat gegraveerd.

Urn riet met of zonder hartje tekst always in our hearts

Urn riet met of zonder hartje tekst always in our hearts is een rieten mand waarin een binnenzak is bevestigd in de kleur creme waarin u een aszak kunt bewaren met de as van uw dierbare. De inhoud is 4 liter dus ruim genoeg voor de as van een volwassen persoon. Een houten hartje met de tekst”always in our hearts” kunt u als optie mee bestellen en hangt aan de rieten mand, wat het extra persoonlijk maakt. u kunt op de achterzijde van het hartje nog een eigen tekst toevoegen als u dat wenst.

Urnen van riet is een aangename toevoeging van het assortiment van Urnenhemel. Het ziet er niet als een urn uit en voor diegene met een landelijke inrichting staat de urn subtiel in huis als onderdeel van het interieur. De urn hoeft niet altijd als zodanig op te vallen en in deze versie van riet is dat prima gelukt. U weet dat het een urn is maar visite niet en dat hoeft ook niet. Deze urn zal voor u een persoonlijke betekenis hebben zonder op te vallen.
Door het houten hartje toe te voegen en op de achterkant een persoonlijke tekst te schrijven, maakt het nog persoonlijker. Ook persoonlijke spullen toevoegen aan de as in de rieten mand is een mogelijkheid.

Deze urn wordt aanbevolen om binnen te bewaren. Buiten gaat het riet verweren en de stoffen binnenzak wordt nat.
De urn riet met of zonder tekst always in our hearts kan ook geschonken worden as gedenkgeschenk met herinneringen aan iemand die gemist wordt. Een steuntje in de rug voor iemand die het moeilijk heeft.

urn van riet, always in our hearts

Extra informatie

rieten urn

met tekst hartje, zonder tekst hartje

Afmeting

21x21x20 cm

Inhoud

4 L

Toepassing

Binnen

Kleur

bruin

Materiaal

riet, stof

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Urn Riet met of zonder hartje tekst always in our hearts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

75.0081.95

Wissen
Compare