urn keramiek lelie in steen

urn keramiek lelie in steen. Prachtig vormgegeven urn in de kleur combinatie grijs/taupe en creme . In het materiaal keramiek en apart geboetseerd met lelie.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.

Elke urn uit keramiek wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

 

asbestemming,cremeren,crematie,rouwverwerking, huisaltaar

Vergelijk

Beschrijving

Urn keramiek lelie in steen. Keramiek urn met de vorm van een lelie gebakken in de urn. In de urn kan as van een dierbare worden bewaard.

Urn keramiek lelie in steen

Deze urn is gemaakt van keramiek. De lelie wordt vaak afgebeeld op urnen. De lelie wordt vaak afgebeeld op urnen. Het staat symbool van zuiverheid en reinheid.
Vooral verbonden met Maria en maagdelijke heiligen. De aartsengel Gabriël, die de geboorte van Jezus aankondigde aan Maria, wordt meestal afgebeeld met een lelie.

Als funerair symbool kun je het terugzien op graven. Soms is de lelie geknakt. In de volks symboliek is de lelie ook symbool van de ‘bleke’ dood. Daarnaast is de lelie ook symbool van christelijke barmhartigheid.

Deze urn met lelie kan gevuld worden met de as van een volwassen persoon. De inhoud is namelijk 4,5 liter wat ruim voldoende is. De urn wordt gebakken waardoor het uiterlijk en kleur kan afwijken van het fotovoorbeeld. Dit maakt de urn ook zo uniek en enig in zijn soort.

Doordat het geheel niet meteen als urn herkenbaar is kunt u zo op een subtiele manier toch de as bewaren op een plaats in uw woonkamer bijvoorbeeld.

lelie, aronskelk, cremeren, crematie, asbestemming

 

Extra informatie

Afmeting

19 cm

Inhoud

4,5 Liter

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

taupe, bruin, creme

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “urn keramiek lelie in steen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

224.00

Op voorraad

Vergelijk

Andere suggesties…