urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting

Deze urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting heeft een griekse look en is in 2 prachtige kleurstellingen te verkrijgen. De draaidop zorgt voor een veilige sluiting waardoor de as ook los in de urn bewaard kan worden zonder aszakje. De urn is prima te onderhouden met een zachte doek en water.
Deze urn grecian in kleur brons of tin heeft als basis materiaal brons. Er is ook een grote versie van met een inhoud van 3 liter en een mini urn hart in dezelfde kleurstellingen. Er zijn dus meerdere mogelijkheden in deze urnen serie.

Het neerzetten van deze urn grecian in kleur brons of tin als altaar waarnaast een kaarsje gebrand kan worden is een mogelijkheid.
Urnenhemel vindt het belangrijk dat als u een urn of mini urn wilt plaatsen in uw woning dat deze ook aansluit bij de stijl van uw inrichting. Vandaar dat ook deze mini urn niet kan ontbreken in onze collectie. Wellicht dat deze mini urn bij uw inrichting past?

mini urn, miniurn, crematie, cremeren, asbestemming,

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Deze urn is een grote versie van de mini urn en deze urn heeft een inhoud van 3 liter. De urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting kan gebruikt worden voor het verdelen van kleine hoeveelheden as onder verschillende familieleden of vrienden. Ook als de grootste hoeveelheid as wordt verstrooit en men wil nog een kleine hoeveelheid bewaren kan dit prima in deze mini urn.

urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting

Deze urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting heeft een griekse look en is in 2 prachtige kleurstellingen te verkrijgen. De draaidop zorgt voor een veilige sluiting waardoor de as ook los in de mini urn bewaard kan worden zonder as zakje. De urn is prima te onderhouden met een zachte doek en water.

Urnen worden veelal gebruikt voor het bewaren van hoeveelheden as nadat de rest van de as is verstrooit of de totale as wordt hierin bewaard. De as wordt in een asbus meegegeven vanuit het crematorium, de as kan van daaruit overgeheveld worden in de urn of het crematorium vult meteen de urn met de as als u de urn meeneemt naar het crematorium.

Deze urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting heeft als basis materiaal brons. Er is ook een kleinere versie van met een inhoud van 0,08 liter en een mini urn hart in dezelfde kleurstellingen. Er zijn dus meerdere mogelijkheden in deze urnen serie.

Het neerzetten van deze urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting als altaar waarnaast een kaarsje gebrand kan worden is een mogelijkheid.

Het vullen van de urn gaat gemakkelijk door de redelijk grote opening aan de bovenkant. Indien u het ongemakkelijk vindt om dit zelf te doen, kunt u de as opsturen en vullen wij de urn grecian in kleur brons of tin gratis voor u met de opgestuurde as ( verzendkosten van de as zijn voor uw rekening)

Urnenhemel vindt het belangrijk dat als u een urn of mini urn wilt plaatsen in uw woning dat deze ook aansluit bij de stijl van uw inrichting. Vandaar dat ook deze mini urn niet kan ontbreken in onze collectie. Wellicht dat deze mini urn bij uw inrichting past?

Extra informatie

Materiaal

brons

Inhoud

3 L

Afmeting

26 cm, dia 15 cm

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

kleur grecian urn

bronskleur, tinkleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “urn grecian in kleur brons of tin met veilige sluiting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

160.00

Vergelijk