biologische urn purity met bloemenstructuur

biologische urn purity met bloemenstructuur. Op de hele ovaal ronde herinneringsdoos vind je een prachtig bloemenpatroon met echte bloemblaadjes.
De bio-urn zal volledig op natuurlijke wijze afgebroken worden na bijzetting in de grond.
Past in het cradle-to-cradle ritueel waarbij de as langzaam aan de aarde wordt teruggegeven.

Wilt u deze earthurn binnen neerzetten? dan kan dat ook!
Deze urn is te vullen met as, grond van een dierbare plaats of kleine herinneringen aan uw dierbare.

 

Vergelijk

Beschrijving

Deze biologische urn purity met bloemenstructuur is eigenlijk een prachtig uitziende ovaal ronde doos. Deze is van biologisch papier met de hand gemaakt. De doos bestaat uit twee delen die van elkaar geschoven kunnen worden waarin hij hol is.Er is een bloemenstructuur in verwerkt. Deze bio urn kan gevuld worden met as of andere kleine aandenken aan degene die is overleden.

Deze prachtige herinneringsdoos kan als urn gebruikt worden en omdat hij volledig biologisch afbreekbaar is past het perfect in een ritueel waarbij de as langzaam aan de aarde wordt teruggegeven door deze urn te begraven waarna de urn langzaam in zijn geheel oplost.

biologische urn purity met bloemenstructuur

Als bewaardoos voor herinneringen kan hij ook binnen bewaard worden en kunt u er boekjes, foto’s, haarlokken, tandjes en al wat niet meer in bewaren. Ook in een kleinere vorm is deze urn verkrijgbaar,bijvoorbeeld om de as te verdelen onder meerdere familieleden die elk hun eigen herinneringen hierin kunnen bewaren samen met de as.

Biologische urnen zijn honderd procent biologisch afbreekbaar. Diverse organische materialen kunnen worden gebruikt voor het vervaardigen van biologische urnen, zoals gerecycled karton, zand, zout, bijenwas, kokos en biologisch afbreekbare kunststoffen (vervaardigd uit bv zetmeel en mais). Wanneer de urn wordt bijgezet in de aarde zal deze, afhankelijk van de gekozen uitvoering en de omstandigheden in de grond, binnen enkele maanden tot jaren op natuurlijke wijze worden afgebroken. Doordat de urn vergaat wordt de as volledig opgenomen in de natuur. Naast de symbolische waarde die biologische urnen hierdoor hebben, zijn ze ook zeer milieuvriendelijk. De biologische urnen kunnen binnen geplaatst worden zonder dat ze vergaan. Deze mogen echter niet in een vochtige omgeving staan of met vocht in aanraking komen.

Cradle to cradle (C2C) is een andere manier van denken over en ontwerpen van duurzame oplossingen in de vorm van producten en processen, ontwikkeld door William McDonough en Michael Braungart. De kern van deze filosofie is dat materialen die in het ene product gebruikt zijn op een hoogwaardige manier worden hergebruikt in een volgend product, in een technische of in een biologische cyclus. Deze biologische urn purity met bloemenstructuur is een passend product wat aansluit bij dit principe.

Extra informatie

Materiaal

Biologisch afbreekbaar

Kleur

rood, Roze, wit

Inhoud

3,44 L

Toepassing

Binnen en buiten

Afmeting

170x245x140 mm

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “biologische urn purity met bloemenstructuur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

88.00

Op voorraad

Vergelijk

Andere suggesties…