mini urn harten messing in diverse kleurcombinaties

mini urn harten messing in diverse kleurcombinaties. Prachtige kleurcombinaties zoals tinkleur, goudkleur, zwart en kastanjebruin…er zit vast een kleurcombinatie voor u bij.

Deze harten zijn gemakkelijk te vullen en hebben een sluitdop.

 

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,

Vergelijk

Beschrijving

mini urn harten messing in diverse kleurcombinaties. Mooie serie glimmende harten waarin een kleine hoeveelheid as bewaard kan worden.

mini urn harten messing in diverse kleurcombinaties

Deze harten hebben verschillende kleur patina’s. Combinaties van tinkleur, goudkleur, zwart en kastanjebruin wisselen elkaar af. Er zit vast een passende kleur voor u bij.
Als u op de opties klikt verspringen de foto’s naar de kleur van de optie die u aanklikt. Zo kunt u de juiste hart kleur aanvinken bij uw bestelling. Niet duidelijk? bel of mail ons en wij kijken met u mee.

Het materiaal is messing met een coating, finish die een prachtige glans geeft.

LoveUrns® -collectie

Het produceren van een LoveUrn® begint met het maken van een mal of door het omvouwen van het metaal over een snel draaiende vorm.

De mal bestaat uit een soort koffer van zand, waar de vorm wordt ingedrukt. In die opening wordt vervolgens het vloeibare metaal gegoten. Na stolling wordt het zand eraf geborsteld en worden de ruwe vormen naar de werkplaats gestuurd, alwaar het product verder afgewerkt wordt.

De hoofdvorm wordt veelvuldig gepolijst, waarna met hamer en beitel figuren en lijnen in de urn geslagen worden. Na het kleuren wordt de gespoten urn in een droogoven gezet om vervolgens nog een keer opgepoetst te worden. Dan volgt een tweede verflaag en een tweede droogtijd in de oven. Na het harden van de kleur en een laatste keer polijsten is de urn dan eindelijk gereed.

Beschermd met GlossCoat ™,
handgemaakt met liefde door LoveUrns®

afmeting harten: 8 x 3 cm

Deze mini urnen worden gebruikt als de as van een dierbare wordt verdeeld onder verschillende familieleden of vrienden. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn om een kleine hoeveelheid bij u te houden.

Dit hart kan eventueel in een standaard geplaatst worden. Deze zijn los verkrijgbaar en mee te bestellen hier.

urn, miniurn, keepsake, harten, hart, keepsake,

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

messing

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Toepassing

Binnen

Inhoud

0,04 L

hart kleuren

brons-goud, zwart-tin, grijs-tin, kastanjebruin-goud, spikkel indigo-tin, spikkel kastanjebruin-goud, goudkleur, tinkleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mini urn harten messing in diverse kleurcombinaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

81.31

Vergelijk

Andere suggesties…