Marmer urn vierkant carrara en Nero Marquina

Marmer urn vierkant carrara en Nero Marquina. Deze mini urn is gemaakt van marmer en u heeft de keuze tussen wit of zwart.
De urn is hol waardoor er 300 ml as of andere herinneringen in bewaard kunnen worden. Het deksel kan bovenin erop gezet worden of u kunt het deksel als voetje gebruiken.

Er kan eventueel een foto op gelaserd of geprint worden.

Deze prachtige urn past in elk interieur.

Vergelijk

Beschrijving

Marmer urn vierkant carrara en Nero Marquina. Vierkante urn gemaakt van marmer. De binnenkant is hol waardoor er as of andere herinneringen in bewaard kunnen worden.

Marmer urn vierkant carrara en Nero Marquina

Deze marmer urn kunt u met het deksel bovenop neerzetten, maar het deksel kan ook onderop als voet dienen. Er kan een combinatie gemaakt worden van een witte carrara urn met het deksel van de nero marquina erbij. Ook de andere variatie van de zwarte urn met het deksel van de carrara is mogelijk.

Deze urnen kunnen gelaserd worden met tekst of foto’s. Het laseren op de zwarte urn wordt licht grijs. Als er gelaserd wordt op de witte urn dan wordt deze wat ingekleurd, omdat anders de lasertekst of afbeelding niet zichtbaar is.
Als tekst kunt u kiezen uit lettertype Arial, Browallia UPC, consolas, Ink free, Times New Roman. Geeft u dat aan bij uw bestelling samen met de tekst.

De andere mogelijkheid is om de urn te printen met een full colour of zwart wit foto.

Ook is het mogelijk om een beeldje te bestellen in brons bij deze urn. Kijkt u dan bij de Marmer urn vierkant met bronzen beeldjes.

Mini urnen worden veel gebruikt om de as van een dierbare te verdelen onder meerdere familie leden of vrienden. Ook het bewaren van een gedeelte as na verstrooiing biedt een mini urn uitkomst.

 

Extra informatie

Afmeting

10 cm hoog, 10 cm

Inhoud

ongeveer 0,3 L

Materiaal

natuursteen

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Toepassing

Binnen en buiten

CUBOS

wit carrara marmer, zwart nero marquina marmer, wit carrara met zwart deksel, zwart neromarquina met wit deksel

Laser

Foto, tekst, geen

Foto print

geen, ja graag! er wordt contact opgenomen over de foto.

146.00225.00

Wissen
Vergelijk