elegant butterfly urn collectie

elegant butterfly urn collectie. Zeer mooie messing urn in kleur bruin met goudkleur met een opdruk van vlinders. Deze serie heeft een speciale finish wat een mooi effect geeft.
In deze urnen kunt u de as van uw dierbare op subtiele wijze bewaren na de crematie.

er zijn ook andere miniurnen van deze serie beschikbaar zoals een hart, keepsake en waxinelichthouder waarin een gedeelte as bewaard kan worden.

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,

Vergelijk

Beschrijving

elegant butterfly urn collectie is een messing urn in een mooie bruine kleur. De vlinders geven een mooie afbeelding aan het geheel.

elegant butterfly urn collectie

urn messing bruin met vlinders is een messing urn die gebruikt kan worden voor het bewaren van een hoeveelheid as van een dierbare op subtiele wijze. Deze urn collectie bestaat uit een grote urn van 2,9 L, een mini urn van 0,05 L en een hart van 0,04L inhoud. Daarnaast is er een windlicht urn beschikbaar.

De lichter gekleurde vlinders en accenten geven het geheel een heel speciale look.

Deze urn in messing bruin is geen traditionele urn. Het is een waardevolle subtiele aanvulling in uw interieur waarvan u alleen weet wat de ware betekenis is en wat de waardevolle inhoud is. Op bepaalde tijden en momenten kunt u bij de urn een kaarsje aansteken voor degene die zo gemist wordt. Dit maakt het geheel zo persoonlijk.

De grote urn kan gevuld worden met 2,9 liter aan hoeveelheid as van een volwassen persoon. Normaliter is de gemiddelde as hoeveelheid van een volwassen persoon 3,5L, maar dit wisselt. Dus wellicht kan niet de gehele as hoeveelheid in deze urn.
Voor het verdelen van een kleine hoeveelheid onder meerdere familieleden of vrienden zijn de mini urn en het hart een mooie herinnering.

LoveUrns® -collectie

Deze urn is onderdeel van de loveurns collectie. Het produceren van een LoveUrn® begint met het maken van een mal of door het omvouwen van het metaal over een snel draaiende vorm.

De mal bestaat uit een soort koffer van zand, waar de vorm wordt ingedrukt. In die opening wordt vervolgens het vloeibare metaal gegoten. Na stolling wordt het zand eraf geborsteld en worden de ruwe vormen naar de werkplaats gestuurd, alwaar het product verder afgewerkt wordt.

De hoofdvorm wordt veelvuldig gepolijst, waarna met hamer en beitel figuren en lijnen in de urn geslagen worden. Na het kleuren wordt de gespoten urn in een droogoven gezet om vervolgens nog een keer opgepoetst te worden. Dan volgt een tweede verflaag en een tweede droogtijd in de oven. Na het harden van de kleur en een laatste keer polijsten is de urn dan eindelijk gereed.

afmetingen:
grote urn: 15 cm x 26 cm hoog
windlichturn: 9,5 cm x 13,5 cm hoog
mini urn: 5 cm x 7,5 cm hoog
hart: 8 cm x 3 cm

urn, miniurn, hart, keepsake, vlinders

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

messing

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

kleur

bruin

afmeting:

urn 2,9L-26 cm, miniurn 0,05L-7,5 cm, waxinelicht miniurn 0,4L-14 cm, miniurn hart 0,04L-8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “elegant butterfly urn collectie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

69.70316.54

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…