blauwe vogel mini urn Divine Flying Doves Collection

blauwe vogel mini urn Divine Flying Doves Collection

Deze ovale mini urn heeft prachtige met de hand gegraveerde zilveren vogels die vliegen tegen een donkere achtergrond. Vogels vertegenwoordigen vrijheid van de ziel en de geest wanneer ze het lichaam verlaten. Het is een prachtig monument voor je geliefde.

De mini urn heeft een schroefdop aan de onderkant en wordt geleverd in een fluwelen doos.

Vergelijk

Beschrijving

blauwe vogel mini urn Divine Flying Doves Collection

Divine ™ urnencollectie voegt modern design en tinten toe aan de klassieke urn vorm en biedt een scala aan eigentijdse maar toch comfortabele keuzes.

De tijdloze essentie van de Classic wordt geaccentueerd door het opvallend eenvoudige ontwerp van Flying Doves. Blauwe tint met accenten van geborsteld tin.

blauwe vogel mini urn Divine Flying Doves Collection

Deze kleine ovale urn heeft prachtige met de hand gegraveerde zilveren vogels die vliegen tegen een blauwe achtergrond. Vogels vertegenwoordigen vrijheid van de ziel en de geest wanneer ze het lichaam verlaten. Het is een prachtig monumentje voor je dierbare.

De urn heeft een schroefdop aan de onderkant en wordt geleverd in een fluwelen doos.

Er is 1 formaat verkrijgbaar met een inhoud van 0,07l. De afmeting is 6cm breed en 8,5cm hoog. Dit kleine urntje is alleen geschikt voor plaatsing binnen.

Een mini urn is zeer geschikt om de herinnering van een verloren dierbare aan meerdere nabestaanden mee te geven. Bijvoorbeeld als de as verdeeld wordt onder meerdere familieleden of vrienden. Ook na het uitstrooien van een groot gedeelte as, kan er een gedeelte in een mini urn bewaard blijven.

Meestal zijn de urnen op voorraad, de levertijd is dan drie tot zeven dagen. Indien de levertijd langer duurt nemen wij contact met u op.

Beschermd met GlossCoat ™,
handgemaakt met liefde door LoveUrns®

 

Extra informatie

Materiaal

metaallegering

Inhoud

0,07L

Toepassing

Binnen

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Afmeting

6cm breed, 8,5cm hoog

Kleur

Blauw, Zilver

69.70

Vergelijk

Andere suggesties…