Windlicht urnen diverse kleuren keramiek

windlicht urnen diverse kleuren keramiek. Prachtig vormgegeven bolurnen, asbeeld van keramiek door Ingrid, keramiste.
In deze bolurnen kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Bovenin de bol zit een dubbele bodem waarop een kaarsje of waxinelichtje gebrand kan worden.
Deze urnen worden met de hand vervaardigd, hierdoor kunnen kleur en vorm wat afwijken van het fotovoorbeeld.
Deze urnen zijn in kleine oplage verkrijgbaar en op=op. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.
ingrid profielIngrid, Keramiste

 

 

asbestemming,cremeren,rouwverwerking, crematie,

Vergelijk

Beschrijving

Dit zijn windlicht urnen diverse kleuren keramiek waarin een waxinelichtje gebrand kan worden. Er kan as onderin de urnen bewaard worden. De urn wordt afgesloten met een keramiek driehoekje, wat dichtgelijmd wordt na het vullen. Van deze urnen zijn er maar 1 of enkele stuks verkrijgbaar

Windlicht urnen diverse kleuren keramiek

Deze serie urntjes zijn er maar in kleine oplage. Dat wat op voorraad is staat hier vermeld. De windlichten zijn veelkleurig en telkens anders en uniek!

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elk windlicht is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Er is momenteel 1 windlicht toegevoegd welke GEEN asreservoir heeft. Dit is dus NIET te vullen met as. Dit betreft het windlicht kristallen. Deze is mooi te plaatsen naast een windlicht urn.

In deze categorie worden regelmatig de urnen aangevuld. Allen unieke stuks.

Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling. Ze maakt ook dezelfde urnen als waxinelichtjes ( zonder vulruimte). Deze worden meestal geleverd naast de grote urnen, om een waxinelichtje in te branden. Ze zijn ook los te verkrijgen op aanvraag.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

bolurn, keepsake, rouwverwerking, asbeeld,

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Windlicht

windlicht urn lichtblauw spikkel 9 cm, windlicht urn licht paars spikkel 9 cm, windlicht urn lichtgroen 11 cm, windlicht urn zwart mat 9 cm, windlicht urn zilver groen metallic 11 cm, windlicht urn glim koper 9 cm, windlicht zonder asruimte kristallen 9 cm

1 beoordeling voor Windlicht urnen diverse kleuren keramiek

  1. Mariete in ’t Veld

    ik vond het lastig om vanaf de site deze urn te bestellen. Heb daarom eerst contact gelegd. Begreep toen dat het windlicht er altijd weer ander uit kan zien qua vorm en kleur. Heb toen duidelijke foto’s gekregen van verschillende windlichten die aanwezig waren. Hier heb ik mijn keuze op gemaakt met ook de gerust stelling dat mocht het toch niet naar wens zijn de urn weer retour gezonden kon worden. Dit was gelukkig niet nodig.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

50.00131.00

Vergelijk

Andere suggesties…