Windlicht urn serie zon en maan brons

windlicht urn serie zon en maan brons. Prachtig vormgegeven bolurn, asbeeld van keramiek door Ingrid, keramiste.
In deze bolurn kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Bovenin de bol zit een bodem waarop een kaarsje of waxinelichtje gebrand kan worden.
Deze urnen worden met de hand vervaardigd, hierdoor kunnen kleur en vorm wat afwijken van het fotovoorbeeld.
Deze urn is in diverse formaten te bestellen met een levertijd van ca. 3 weken.
ingrid profielIngrid, Keramiste

 

 

asbestemming,cremeren,rouwverwerking, crematie,

Vergelijk

Beschrijving

Dit is een windlicht urn serie zon en maan brons waarin een wachinelichtje gebrand kan worden. Er kan as onderin de urnen bewaard worden. Het waxinelichthoudertje kan niet gevuld worden met as.

Windlicht urn serie zon en maan brons

Deze serie zon en maan brons is verkrijgbaar in de groottes 11,15, 18, 21 en 23 cm hoog. De windlichten zijn bronskleurig en door het bakproces kan de kleur soms iets meer glanzen dan de andere keer.

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elk windlicht is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Deze zon en maan serie komt telkens anders uit de oven. De kleur en glans kan wisselen. De inhoud wisselt ook. Er kan een gedeelte as onderin bewaard worden. De grote urn van 23 cm kan gevuld worden met ongeveer 3 liter as.

Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling. De waxinelichtjes worden meestal geleverd naast de grote urnen, om een waxinelichtje in te branden. Ze zijn ook los te verkrijgen.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

bolurn, keepsake, rouwverwerking, asbeeld

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Levertijd

Ongeveer 3 weken

Windlicht

waxinlichthouder 9 cm niet vulbaar, miniurn windlicht 11 cm, miniurn windlicht 15 cm, urn windlicht 18 cm, urn windlicht 21 cm, urn windlicht 23 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windlicht urn serie zon en maan brons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

144.00405.00

Vergelijk

Andere suggesties…