Pootjes windlicht dieren urn

Pootjes windlicht dieren urn. Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. De miniurnen zijn onderin te vullen met een gedeelte as.
Deze windlichten hebben uitgestanste pootjes waar het licht ’s avonds doorheen schijnt als er een waxinelichtje brandt.

Bovenin kan er een waxinelichtje geplaatst worden. Deze holle kant is groen-blauw van kleur. Onderin zit een driehoekig gaatje waardoor de bol gevuld kan worden.

Elke miniurn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

ingrid profielIngrid, keramiste.

Vergelijk

Beschrijving

Dit is een Pootjes windlicht dieren urn waarin een wachinelichtje gebrand kan worden. Er kan as van uw huisdier onderin de urnen bewaard worden.

Pootjes windlicht dieren urn

Deze pootjes urn is verkrijgbaar in de grootte van 15 cm en groter. De 9 cm doorsnede is alleen verkrijgbaar als windlicht en is niet vulbaar!
Het formaat vanaf 18 cm is voor grotere dieren vanaf 1,5 liter as. De buitenkant is groen/blauw met donker grijs.

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elk windlicht is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde. Sommige urnen hebben sterren, de andere alleen ronde gaatjes.

Deze windlicht urn is geschikt voor het bewaren van as van uw huisdier na crematie.

Als het waxinelichtje ’s avonds brand, dan schijnt het licht door de pootjes op de muur. Dit geeft een heel mooi effect.

Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

bolurn, keepsake, rouwverwerking, asbeeld, dierenurn

 

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld., Ongeveer 3 weken

Toepassing

Binnen

Kleur

antraciet, Blauw, Groen

dierenurn

waxinelichtje 9 cm( niet vulbaar), windlicht urn 15 cm, windlicht urn 18 cm, windlicht urn 21 cm, windlicht urn 23 cm

1 beoordeling voor Pootjes windlicht dieren urn

  1. Luna D. (geverifieerde eigenaar)

    Een prachtige urn dat met de hand gemaakt is. Ik had de urn binnen een paar weken thuis. Mooi en veilig verpakt en duidelijke uitleg hoe je de urn kan vullen. Wanneer het waxinelichtje brand, geeft dit een mooi effect op de muur. Ik ben heel erg blij dat onze vriend dicht bij ons mag zijn, in deze unieke urn. Bedankt Urnenhemel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38.00399.00

Wissen
Vergelijk