pompoen urn keramiek met kwast

Pompoen urn keramiek met kwast. Moderne urn die niet als zodanig opvalt in het interieur.
Zelf makkelijk te vullen met as of andere kleine herinneringen.
Twee formaten leverbaar. 14 en 18 cm groot.

Prachtig geboetseerd in pompoenvorm met deksel. Ook als dierenurn bruikbaar.

 

Vergelijk

Beschrijving

pompoen urn keramiek met kwast. Hedendaagse mini urn die past in elk interieur en daardoor niet als urn opvalt. In twee formaten verkrijgbaar en in twee kleuren groen of blauw

pompoen urn keramiek met kwast

Deze keramiek urn is in een pompoen vorm geboetseerd. De urn heeft een afmeting van 18 cm doorsnede of 14 cm doorsnede. Omdat deze keramiek potten hip zijn momenteel, zal niet iedereen het meteen opmerken als een urn. Deze miniurn is makkelijk zelf te vullen met de as van een dierbare of huisdier. Maar ook kleiner herinneringen zoals vacht, haar, tandjes of andere kleine voorwerpen zijn hier goed in te bewaren.

Mini urnen worden meestal gebruikt om de as van de dierbare over meerdere familieleden of vrienden te verdelen. Iedereen kan dan toch de nabijheid van de deze persoon voelen. Ook na verstrooiing van de as kan er soms de wens zijn om een kleine hoeveelheid te bewaren in een kleine urn.

Deze mini urn is uitermate geschikt om de as van een huisdier te bewaren.

Keramiek is de verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Het begrip keramiek is afkomstig van het Griekse woord ‘Keramos’, dat staat voor leem, pottenbakkersklei ofwel ‘werk gemaakt van aarde’. Klei wordt nadat het bewerkt, gevormd en gedroogd is, gebakken tot een steenachtig materiaal: keramiek.

Onderscheidend

Keramische producten zijn uniek door de esthetische kwaliteiten en het zeer duurzame karakter. De bestandheid tegen zware weeromstandigheden en chemische en mechanische belastingen is groot. Bovendien zijn de producten vrij van schadelijke stoffen en weinig milieubelastend door de lange levensduur zonder onderhoud. Over de duurzaamheidsaspecten is meer te lezen bij het thema Duurzaamheid.

cremeren, crematie, pompoen, gedenkteken, gedenken

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Toepassing

Binnen

pompoen urn

groen 14 cm doorsnede, groen 18 cm doorsnede, blauw 14 cm doorsnede, blauw 18 cm doorsnede

92.00115.00

Vergelijk