Olievlek windlicht mini urn

Olievlek windlicht mini urn. Prachtig vormgegeven bolurn, asbeeld van keramiek door Ingrid, keramiste.
In deze bolurn kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Bovenin de bol zit een bodem waarop een kaarsje of waxinelichtje gebrand kan worden.
Deze urnen worden met de hand vervaardigd, hierdoor kunnen kleur en vorm wat afwijken van het fotovoorbeeld.
Deze urn is in diverse formaten te bestellen. Door de grote vraag is deze urn veelal op bestelling te verkrijgen met levertijd van ca. 3 weken!
ingrid profielIngrid, Keramiste

asbestemming,cremeren,rouwverwerking, crematie,

Vergelijk

Beschrijving

Dit is een olievlek windlicht mini urn waarin een waxinelichtje gebrand kan worden. Er kan as onderin de urnen bewaard worden. Het waxinelichthoudertje kan niet gevuld worden met as.

Olievlek windlicht mini urn

Deze serie mini urnen is verkrijgbaar in de groottes 9,11 en 15 cm hoog. De windlichten zijn bruin gekleurd en door het bakproces kan de kleur soms iets meer glanzen dan de andere keer. Het lijkt alsof het bruin glanst als een olievlek

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elk windlicht is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Deze olievlek serie komt telkens anders uit de oven. De kleur en glans kan wisselen. De inhoud wisselt ook. Er kan een gedeelte as onderin bewaard worden. Er zijn ook grote urnen van 21, 23 cm doorsnede te bestellen.

Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling. De waxinelichtjes worden meestal geleverd naast de grote urnen, om een waxinelichtje in te branden. Ze zijn ook los te verkrijgen.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

bolurn, keepsake, rouwverwerking, asbeeld, grijs

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Levertijd

3 tot 5 weken

Windlicht

waxinlichthouder 9 cm niet vulbaar, miniurn windlicht 9 cm, miniurn windlicht 11 cm, miniurn windlicht 15 cm

Kleur

bruin

2 beoordelingen voor Olievlek windlicht mini urn

  1. Paul Dielen (geverifieerde eigenaar)

    Ingrid heeft voor onze hond Rakker deze prachtige urn gemaakt. En wat ik het mooie vind, is dat dit kunstwerkje er niet uit ziet als een urn (het zou ook gewoon een windlicht kunnen zijn), maar wij zelf weten dat de as van Rakker er in zit. Zo is Rakker altijd in onze nabijheid en zodra het donker wordt, branden we een kaarsje bovenin de bol, wat door de openingen in de urn mooie en levendige effecten op de muur en in de ruimte geeft. De bol is heel mooi van kleur en net hoe het licht er op valt, zit er een blauwe en soms een groenige gloed over van de olie, echt prachtig!

    Deze mooie urn heeft een bijzonder plekje in ons huis en hiermee heeft Rakker naast een mooi plekje in ons hart ook een heel mooi rustplekje gekregen. We hebben voor twee van deze mooie windlichten gekozen, een van 15 en van 9 cm. Omdat Rakker ook graag bij onze ouders was en zij ook gek op hem waren, hebben we hen ook zo’n mooi windlicht met as van Rakker gegeven. Zo kan Rakker ook bij hen lekker rusten en hebben onze ouders ook een mooi aandenken aan onze trouwe vriend.

    Dankjewel Ingrid. het is echt een heel mooi kunstwerk op zich en dat heeft Rakker dan ook echt verdiend! Wij zijn er ontzettend blij mee!

  2. Riet kersbergen (geverifieerde eigenaar)

    Super blij met de olievlek urn . Mooi gemaakt en zo goed verpakt .

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

50.00188.00

Vergelijk