marmer urn keramiek met rosé goud detail

marmer urn keramiek met rosé goud detail. Prachtige keramiek urnen die bovenop een opening hebben onder het rosé detail waarin as of kleine herinneringen bewaard kunnen worden.

Gemakkelijk door u zelf te vullen.

 

Vergelijk

Beschrijving

marmer urn keramiek met rosé goud detail.

marmer urn keramiek met rosé goud detail

Deze marmerlook urnen zijn gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in 2 vormen.

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elke urn van deze serie is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Deze marmer urnen worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling.

U kunt de urn makkelijk zelf vullen. Onder het rosé detail zit een opening waarin u de as kunt vullen. Na het vullen lijmt u het rosé detail met meegeleverde lijm terug op de urn. De as kan dan niet meer uit de urn.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

rouwverwerking, asbeeld, crematie, cremeren

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Kleur

marmerlook

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen, Ongeveer 3 weken

vorm

bolurn, diabolo urn

112.00138.00

Vergelijk