glasfusing art windlicht met as

glasfusing art windlicht met as. Deze windlichten worden met de hand gemaakt door Cora met de techniek glsfusing. De mini urnen zijn niet zelf te vullen. De as wordt in het glas fusing proces meegebakken in de oven.
U kunt de as opsturen naar ons waarna het verwerkt wordt in de urn.

Glasfusing (ook wel gesmoltenglas- en smeltendglastechniek) is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten.

Elke mini urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd waardoor deze telkens uniek zijn. De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

 

Vergelijk

Beschrijving

Het glasfusing art windlicht is een waxinelichthouder waarin een kaarsje gebrand kan worden. In het glas kan de as van een dierbare of van uw huisdier verwerkt worden.

glasfusing art windlicht met as

Deze windlicht urn is niet door u zelf te vullen. De as wordt in het fusing proces mee gesmolten in het glas. U wordt gevraagd om na de bestelling een gedeelte as naar ons op te sturen. Ons adres: Urnenhemel, De aanwas 4, 4474 NK  Kattendijke. Graag horen wij wanneer u het heeft verstuurd, dan houden we dit extra in de gaten.

Cora maakt de windlichten custom made. Ze worden dus met de hand gemaakt en gaan meerdere keren in de oven. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de productietijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elk windlicht is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen,  er is geen enkele hetzelfde.

Deze windlicht urn is geschikt voor het bewaren van as van uw dierbare of uw huisdier na crematie. Er zijn verschillende kleuren mogelijk. Van de kleurenkaart kunt u zelf een kleur kiezen. Het wordt altijd de donkerste tint, omdat de urn 3 x in de oven gaat.

Als het waxinelichtje ’s avonds brand, dan schijnt het licht door het glas en is de as goed zichtbaar. Dit geeft een heel mooi effect.

glas fusing, keepsake, rouwverwerking, asbeeld, dierenurn, gedenken, kaarsjebranden

 

Extra informatie

Materiaal

Glas

Levertijd

3 tot 5 weken

Toepassing

Binnen

Inhoud

symbolische hoeveelheid

windlicht

Groen, blauw, op aanvraag zie kleurenkaarten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “glasfusing art windlicht met as” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

125.00

Wissen
Vergelijk