dieren urn roze pootje strass

dieren urn roze pootje strass. Moderne urn die niet als zodanig opvalt in het interieur.
Zelf makkelijk te vullen met as of andere kleine herinneringen.
formaat is 12 cm hoog en 9 cm breed

Prachtig gemaakt in roze parelmoer kleur, voor uw geliefde huisdier in te gedenken.

 

Vergelijk
Artikelnummer: roze pootje strass wagemaker Categorie├źn: , , , Tags: , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

dieren urn roze pootje strass

dieren urn roze pootje strass

Deze keramiek urn heeft een afbeelding van een dieren pootje voorop. Het pootje bestaat uit kleine strass steentjes. De urn heeft een afmeting van 12 cm hoogte en 9 cm breed. Het keramiek materiaal heeft een prachtige kleur roze met parelmoerglans. Deze mini urn is makkelijk zelf te vullen met de as van een dierbare of huisdier. Maar ook kleiner herinneringen zoals vacht, haar, tandjes of andere kleine voorwerpen zijn hier goed in te bewaren.

Deze mini urn is uitermate geschikt om de as van een huisdier te bewaren. Het is groot genoeg voor een kat of hond. Het deksel kan al dan niet verlijmd worden.

Keramiek is de verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Het begrip keramiek is afkomstig van het Griekse woord ‘Keramos’, dat staat voor leem, pottenbakkersklei ofwel ‘werk gemaakt van aarde’. Klei wordt nadat het bewerkt, gevormd en gedroogd is, gebakken tot een steenachtig materiaal: keramiek.

Onderscheidend

Keramische producten zijn uniek door de esthetische kwaliteiten en het zeer duurzame karakter. De bestandheid tegen zware weeromstandigheden en chemische en mechanische belastingen is groot. Bovendien zijn de producten vrij van schadelijke stoffen en weinig milieubelastend door de lange levensduur zonder onderhoud. Over de duurzaamheidsaspecten is meer te lezen bij het thema Duurzaamheid.

cremeren, crematie, gedenkteken, gedenken

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

Inhoud

ongeveer 0,5 L

Afmeting

9 cm breed, 12 cm

Kleur

Roze

92.00115.00

Vergelijk