urn of mini urn blank hout vierkant

Urn of mini urn blank hout vierkant
Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnenhemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een lichte hout kleur.

Het kiezen voor de houten urn of mini urn osana vierkant heeft te maken met de hoeveelheid as die u wilt bewaren. De mini urn wordt gebruikt voor de situatie als de as verdeelt wordt onder diverse familieleden of vrienden. Of in de situatie dat de rest van de as verstrooit wordt en u een klein gedeelte wilt bewaren.

Urn of mini urn blank hout vierkant geeft een heel natuurlijk beeld en sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer.

 

Vergelijk

Beschrijving

Urn of mini urn blank hout vierkant is een houten urn in vierkante vorm die in twee verschillende formaten leverbaar is. Deze urn is prachtig afgewerkt en staat bij ieder interieur. De urn is in 2 formaten leverbaar.

urn of mini urn blank hout vierkant

Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een lichte hout kleur. Het kiezen voor de urn of mini urn blank hout vierkant heeft te maken met de hoeveelheid as die u wilt bewaren. De mini urn wordt gebruikt voor de situatie als de as verdeelt wordt onder diverse familieleden of vrienden. Of in de situatie dat de rest van de as verstrooit wordt en u een klein gedeelte wilt bewaren. Daarnaast is er nog een grotere versie met 3 liter inhoud.
Urn of mini urn blank hout vierkant geeft een heel natuurlijk beeld en sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer of interieur.

Hout is een natuurproduct en uniek van structuur. Dit betekent dat deze houten urnen alleen geschikt zijn voor binnen. Wanneer u een houten urn aanraakt, zal het materiaal de lichaamswarmte aannemen. Dit maakt een houten urn of mini urn dan ook persoonlijk en ‘warm.’ Elke houten urn heeft een uniek karakter.

Deze urn of mini urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Hout

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Kleur

hout

maat:

blank 0,5 L, blank 3 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “urn of mini urn blank hout vierkant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

112.50312.00

Vergelijk