koester resin uil dieren urn

koester resin uil dieren urn. Deze kleine uiltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Regelmatig worden er uilen bij gemaakt, de collectie wisselt. Het materiaal is kunsthars ofwel resin. Het is een hard materiaal. As kan gevuld worden in het asreservoir onderin het uiltje.

Doordat de urn met de hand gemaakt wordt is er telkens maar 1 van. Elke urn is anders en uniek!!

 

 

 

 

 

 

Vergelijk

Beschrijving

Deze koester resin uil dieren urn is onderdeel van een serie urnen gemaakt van kunsthars. De “koester resin”serie. De as kan onderin gevuld worden in het asreservoir. Het wordt afgedekt door een aluminium zelfklevend plaatje.

koester resin uil dieren urn

Dit uiltje met asreservoir is gemaakt van kunsthars ofwel resin en kan in vele kleuren gemaakt worden. De as kan onderin in het asreservoir gemakkelijk gevuld worden en met een zelfklevend aluminium afdekplaatje afgesloten worden.

De serie koester resin zijn mini urnen die je vast kunt houden, koesteren! Er zijn verschillende vormen zoals harten, konijnen, uilen, vogels. honden etc in deze serie verkrijgbaar.

De resin glanst dus de kleur is lastig op foto over te brengen. De kleur kan dus in werkelijk iets afwijken van het fotovoorbeeld.

In de hars kan ook as worden opgenomen. In de hars wordt de as verspreid tijdens het vullen van de mal. Dit geeft een heel mooi effect. Kijkt u bij koester resin as herinnering. Wij nemen daarna contact met u op over het versturen van de as en kleur.

Kunsthars oftewel resin is het materiaal waarmee deze urnen worden gemaakt. De kleuren kunnen iets teruglopen naar verloop van tijd, daarom adviseren wij u om ze niet op een plaats te leggen waar veel zonlicht op valt.
De konijntjes zijn waterbestendig en kunnen met een zacht sopje worden afgedaan.

Deze uiltjes worden met de hand gemaakt, er is er telkens maar 1 van. Ze zijn allemaal anders!

Deze uil kan ook als dieren urn gebruikt worden. Zo kunt u een klein beetje as van uw huisdier bewaren ter nagedachtenis.

resinart, resin, kunsthars, cremeren, crematie, uil

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

4 x 4,5 cm hoog

Inhoud

ca. 1 theelepel as

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

uil

Yellow gold

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “koester resin uil dieren urn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

35.00

Vergelijk