koester resin hart semi doorzichtig mini urn

koester resin ronde hart urn in vele kleuren. Dit urn hart kan in vele kleuren gemaakt worden. Het materiaal is kunsthars ofwel resin. Het is een hard materiaal. De urn heeft een holle ruimte aan de achterzijde waarin as of andere gedenkobjecten bewaard kunnen worden. Het hart is plat zodat het neergelegd kan worden.

Doordat het hart met de hand gemaakt wordt kan het resultaat afwijken van het fotovoorbeeld. Elke urn is anders en uniek! Van elke urn is er maar 1, de voorraad wordt regelmatig aangevuld.

 

 

 

 

 

Vergelijk

Beschrijving

Deze koester resin hart semi doorzichtig mini urn in vele kleuren is onderdeel van een serie urnen gemaakt van kunsthars. Het hart heeft achterin een holle ruimte waar as in bewaard kan worden. Ook kleine gedenkobjecten of zand van een speciale plaats kun je hierin bewaren. Het hart is vlak aan de achterkant zodat het neergelegd kan worden.

koester resin hart semi doorzichtig mini urn

Deze koester resin hart urn is gemaakt van kunsthars ofwel resin en kan in vele kleuren gemaakt worden.
Aan de achterkant van het hart is een ruimte waarin as of andere gedenkobjecten bewaard kunnen worden. Dit wordt afgesloten door een zelfklevend afdek plaatje. Deze harten zij in het midden doorzichtig waardoor een gedeelte van de as of haar zichtbaar is.

vullen van het hart:

Het vullen van het hart gaat gemakkelijk door de redelijk grote opening aan de achterkant. Indien u het ongemakkelijk vindt om dit zelf te doen, kunt u de as opsturen en vullen wij de urn gratis voor u met de opgestuurde as ( verzendkosten van de as zijn voor uw rekening) Het afdek plaatje is zelfklevend en zo kan het asreservoir afgesloten worden.

As kan ook in de hars worden opgenomen. Dat is een extra dimensie aan het hart. De as wordt dan in de hars verspreid tijdens het vullen van de mal. Kijkt u bij koester resin urn as herinnering. Wij nemen daarna contact met u op over het versturen van de as.

Een urn wordt gebruikt voor het bewaren van een gedeelte van de as van een dierbare na crematie. Soms wordt de as verstrooit en is het mooi om een klein gedeelte toch te bewaren. Deze urnen kunnen gevuld worden met een klein beetje as.

Kunsthars is het materiaal waarmee deze harten worden gemaakt. De kleuren kunnen iets teruglopen naar verloop van tijd. Wij adviseren om ze niet op een plaats te leggen waar veel zonlicht op valt.
Ze zijn waterbestendig en kunnen met een zacht sopje worden afgedaan.

Met de hand gemaakte harten kunnen als resultaat hebben dat ze iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit maakt elk hart zo uniek. Ze zijn allemaal anders! Er is van elke urn maar 1 stuk beschikbaar. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

resinart, resin, kunsthars, cremeren, crematie

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

7,5 x 7 x 3 cm dik

Inhoud

ca. 3 theelepeltjes

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

harten semi doorzichtig

paars roze hart met punt, blauw wit hart plat rond, Koraal hart met punt, blauw wit hart rond bol

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “koester resin hart semi doorzichtig mini urn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

65.00

Wissen
Vergelijk