Hart urn keramiek pastel kinderurn

hart urn keramiek pastel kinderurn . Deze harten worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. De zijn onderin te vullen met een gedeelte as.

Er zijn van deze serie ook windlicht urnen in rood, ibiza blauw, ze zijn allemaal anders en daardoor uniek.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

ingrid profielIngrid, keramiste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk

Beschrijving

Deze hart urn keramiek pastel kinderurn is onderdeel van een serie urnen gemaakt van keramiek. Zachte kleuren zoals roze en lichtblauw

hart urn keramiek pastel kinderurn

Keramiste Ingrid maakt deze urnen van keramiek custom made. Handgemaakte urnen zijn uniek en geen enkel hart is gelijk. Er kunnen hartjes of vlindertjes op gezet worden.
Dit is naar keuze.

Aan de onderkant van het hart wordt een opening gemaakt. Dit wordt afgesloten door een keramiek plaatje. Hierdoor kunt u zelf as vullen op een eenvoudige manier.
Het hart is vlak zodat het neergelegd kan worden.

Urnen worden veelal gebruikt voor het verdelen van de as onder meerdere familieleden of vrienden. Soms wordt de as verstrooit en is het mooi om een klein gedeelte toch te bewaren. Urnen kunnen gevuld worden met een klein beetje as.

Deze harten zijn ook in rood en ibiza blauw te krijgen op onze site.

Deze harten worden met de hand gemaakt, hierdoor kan het resultaat iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit maakt elk hart zo uniek. Ze zijn allemaal anders!

Elke urn van deze serie is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Indien de harten uit voorraad raken is de levertijd ongeveer 3 weken. Ze zijn altijd bij te maken.

Deze hart urnen worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

 

vlinderurn, cremeren, crematie, vlinderkind

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

14 cm

Inhoud

ongeveer 0,5 L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld., Ongeveer 3 weken

Toepassing

Binnen

hart pastel

roze, roze met zilver, paars blauw

accessoires

vlinders, hartjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hart urn keramiek pastel kinderurn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

125.00

Vergelijk