hart urn happiness keramiek

hart urn happiness keramiek. Dit is een hart urn happiness keramiek waarin een gedeelte as, grond van een dierbare plaats of haarlok in bewaard kan worden. Er is een opening aan de onderkant van het hart waarin een aandenken bewaard kan worden of de as gevuld kan worden.

De afmeting van het hart is 14×14 cm
Het hart heeft een mengeling van afbeeldingen van bloemen, vlinder en een levendig pallet aan kleuren waardoor het een vrolijke uitstraling heeft

Vergelijk

Beschrijving

Dit is een hart urn happiness keramiek waarin een gedeelte as, grond van een dierbare plaats of haarlok in bewaard kan worden. Er is een opening aan de onderkant van het hart waarin een aandenken bewaard kan worden of de as gevuld kan worden.

hart urn happiness keramiek

De afmeting van het hart is 14×14 cm
Het hart heeft een mengeling van afbeeldingen van bloemen, vlinder en een levendig pallet aan kleuren waardoor het een vrolijke uitstraling heeft. Je kunt kiezen tussen een oranje of blauwe variatie.

Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken. Als er geen voorraad aanwezig is, worden ze weer gemaakt maar kan dat een paar weekjes duren in verband met de baktijd en uithardingstijd. U wordt gebeld als het langer duurt.

Elke urn van deze serie is uniek en nooit hetzelfde. De kleuren en vorm kunnen ook iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit is ook het mooie en unieke aan deze urnen, windlichten en mini urnen, er is geen enkele hetzelfde.

Deze hart urnen worden met de hand gemaakt door Ingrid onze keramiste. Zij maakt ook urnen en mini urnen op bestelling. Hart staat voor de liefde, voor houden van, van ik mis je voor altijd. Dit hart houd de herinneringen vast aan diegene die zo gemist wordt.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

rouwverwerking, asbeeld, crematie, cremeren

Extra informatie

Afmeting

14 cm

Materiaal

keramiek

Levertijd

Ongeveer 3 weken

Toepassing

Binnen

kleur

variatie oranje, variatie blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “hart urn happiness keramiek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

125.00

Vergelijk