Glazen vlinder urn op hardsteen sokkel

Glazen vlinder urn op hardsteen sokkel.

Deze vlinder wordt met de hand gemaakt.  vlinder in glas op hardsteen sokkel waarin een as reservoir is verwerkt..
Er is een groene versie of een oranje/rode versie.

Deze vlinders zijn van glas en volledig handgemaakt. In het sokkeltje is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 25ml as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok.

 

Vergelijk

Beschrijving

Glazen vlinder urn op hardsteen sokkel. Deze prachtige glazen vlinders worden met de hand gemaakt en in de sokkel kan de as van uw dierbare of kleine herinneringen zoals haarlok, tandjes,haarlok of grond van een speciale plaats bewaard worden.

Glazen vlinder urn op hardsteen sokkel

Deze vlinder urnen serie bestaat uit 2 verschillende vlinders. Ze zijn onderin de sokkel te vullen met 25 ml as en hebben de volgende afmetingen:

Totale hoogte: ca. 24,5 cm.
Totale breedte: ca. 26 cm.
Afmeting sokkel: 15x8x8 cm
afmeting van de vlinder is ca. 26×17 cm

De glazen urnen zijn handgemaakt en uniek. Dit houdt dan ook in dat de vlinder die je ontvangt kleine verschillen kan hebben in tekening en verhoudingen in vergelijking met de vlinder op de foto. Dit maakt deze urn ook speciaal. Er is geen enkele urn hetzelfde.

Het as-reservoir zit verborgen in de kern van de natuurstenen sokkel (ca. 25 ml). Het reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende RVS afdekplaatje.
De sokkel is gemaakt van Belgisch Hardsteen.

Deze urn kunt u ook buiten neerzetten. De sokkel van Belgisch hardsteen zal echter onder invloed van uv licht en weersinvloeden wat verkleuren, afhankelijk van de plaats waar het staat.

Deze mini urn kan worden gebruikt bij het verdelen van de as onder meerdere familieleden of vrienden na crematie. Iedereen heeft zo een beetje as  van de dierbare die zo gemist wordt.

Er is van iedere urn 1 stuks in voorraad, indien deze verkocht is dan wordt deze binnen 3 weken weer aangevuld. Omdat het met de hand gemaakt wordt duurt het iets langer dan een fabrieksurn.

 

 

 

Extra informatie

Inhoud

0,025 L

Levertijd

Ongeveer 3 weken

Materiaal

natuursteen, Glas, RVS

Toepassing

Binnen en buiten

glazen vlinderurn

groen, oranje/rood

660.00

Wissen
    Reset options
    Reset options
Vergelijk