Edelweiss houten urn handmade in Italy

Edelweiss houten urn handmade in Italy. Een op ambachtelijke wijze gemaakte urn. Exclusief te koop bij Urnenhemel. Biologisch afbreekbaar. Snelle levering.

Vergelijk

Beschrijving

Edelweiss houten urn handmade in Italy. Deze urn is op echt ambachtelijk wijze gemaakt in de Dolomieten en exclusief te koop bij Urnenhemel.

Edelweiss houten urn handmade in Italy

Edelweiss houten urn handmade in Italy is een traditioneel vormgegeven mini-urn en toont de beroemdste bloem van de Alpen. Wanneer u afscheid neemt van uw dierbare met muziek uit de Sound of Music, dan is dit urntje een passende keuze.

Deze houten urn is verkrijgbaar in:

  • grenen
  • esdoorn
  • beschilderd.

De Edelweiss is in één maat verkrijgbaar. De inhoud is 0,05L liter, de afmetingen zijn 8 x 8 x 3 cm. Een mini urn of keepsake is zeer geschikt om de herinnering aan een verloren dierbare aan meerdere nabestaanden mee te geven. Bijvoorbeeld als de as verdeeld wordt onder meerdere familieleden of vrienden. Ook na het uitstrooien van een groot gedeelte as, kan er een gedeelte in een mini urn bewaard blijven.

De urnen uit de handmade in Italy collectie worden volledig met de handgemaakt in Italië. Met veel toewijding en vaardigheid worden diverse houtsoorten zoals beuken, essen, mahonie en grenen bewerkt tot fraaie designs. De collectie is heel uitgebreid:

  • zowel grote urnen als keepsakes
  • klassieke en moderne designs
  • royale keuze in houtsoorten, o.a. beuken, essen, mahonie, noten, linde, grenen.

De urnen zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is slechts 5-7 werkdagen.

De onbewerkte urnen zijn geschikt voor zowel binnen als buitenplaatsing. Staat de urn buiten, dan zal die in de loop van de tijd verteren. Hoe lang dat duurt hangt af van de plaats, de vochtigheid, het zonlicht etc.

De grote urnen hebben een houten deksel met 2 kleine schroefjes aan de onderzijde als sluiting. De urn is in de opties zonder toevoegingen biologisch afbreekbaar.

U kunt voor de urnen met een inhoud vanaf 1 liter een aszak bij bestellen. Deze is in twee materialen verkrijgbaar:

  • biologisch afbreekbaar
  • aluminium.

Tevens kan er een zwart fluwelen urnen tas besteld worden om de urn in te dragen of te bewaren.

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Hout

Kleur

hout

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Edelweiss

Edelweiss grenen, Edelweiss esdoorn, Edelweiss gekleurd

Inhoud

0,05 L

Afmeting

3cm hoog, 8cm breed

54.0084.00

Vergelijk

Andere suggesties…