Bio urn Zand urn of mini urn Oceane

bio urn zand urn of mini urn Oceane is een biologisch oplosbare mini urn met een voetafdruk of footprint. Ook wel eco-urn genoemd. Nadat deze urn in het water of in de grond is geplaatst zal de urn, afhankelijk van de weersomstandigheden en grond samenstelling, langzaam op natuurlijke
wijze afbreken.
De opbouw van deze urn is gemaakt uit zand.

asverstrooiing op zee, crematie,cremeren

Vergelijk

Beschrijving

de bio urn zand urn of mini urn oceane is een biologisch afbreekbare urn die opgebouwd is uit zand. Deze urn zal na bijzetting in de grond of in het water op natuurlijke wijze volledig afbreken en de as aan de aarde teruggeven.

Bio urn Zand urn of mini urn Oceane

Biologisch afbreekbare urnen zijn gemaakt van natuurlijk materiaal zodat het in zijn geheel afgebroken kan worden, waarna de as zich verspreid in de aarde of het water. Deze bio urn zand urn of mini urn Oceane is knap opgebouwd uit strand zand. Dit is gebonden met planten extracten. Dit maakt de buitenkant wat ruw maar ziet eruit alsof je over het strand loopt, zeer mooi. De urn is hierdoor niet in huis te plaatsen, het is te kwetsbaar en laat wat zand los als de urn aangeraakt wordt.

Er zijn voetstappen als detail op aangebracht. Het gebruik van deze urnen als kinder urn is dan ook een mogelijkheid.

De tijd dat er over heen gaat voordat de urn volledig is afgebroken varieert en dat hangt af van de vochtigheid van de grond.
Bio urn zand urn of mini urn oceane kan ook binnen neergezet worden en zal daar uiteraard niet vergaan. Deze urn is wel kwetsbaarder dan een gewone keramiek urn doordat hij opgebouwd is uit zand.

Deze urnen zijn te verkrijgen in een 3,3 L versie waarin de as van een volwassen persoon bewaard kan worden. Ook is er een mini urn verkrijgbaar van waarin een beetje as bewaard kan worden. In het geval dat de as verdeeld wordt onder familie en vrienden kan dit een mooie mini urn zijn die door de verschillende leden van de familie ergens begraven kan worden of in zee geplaatst.

Stoffen die zich op deze biologische manier laten afbreken, noemt men biologisch afbreekbaar. Alleen organische, bevatten koolstof en waterstof, moleculen kunnen biologisch worden afgebroken. Anorganische stoffen kunnen slechts uiteenvallen onder invloed van andere mechanismen.

 

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Biologisch afbreekbaar

Kleur

bruin

Toepassing

Binnen en buiten

oceane

Urn 3L, mini urn 0,8 L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio urn Zand urn of mini urn Oceane” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

159.00220.00

Vergelijk

Andere suggesties…