miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen

Prachtig vormgegeven miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen in meerdere kleuren combinaties te verkrijgen. In het materiaal keramiek gemaakt door Bernadette van den Steen. Kubusvormige urn met een in bloem vorm gedecoreerde bovenzijde.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld.

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,urn,crematie, huisaltaar.

Vergelijk

Beschrijving

miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen is een miniurn van keramiek, met de hand vervaardigt en daardoor is elke urn van deze serie uniek.

miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen

Prachtig vormgegeven mini urn in meerdere kleuren combinaties te krijgen. Deze miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen,  worden in het materiaal keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen. Kubusvormige urn met een in bloem vorm gedecoreerde bovenzijde.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na de crematie.

Elke miniurn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

Het woord “keramiek” komt van het Griekse keramos, wat drinkvat of aardewerk vat betekent. Van origine werd het woord gebruikt voor het aanduiden van voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Traditioneel zijn keramieken dan ook op klei gebaseerd. Hiervan zijn er zeer veel en ze worden gemaakt van uiteenlopende kleisoorten, diverse toeslag stoffen en allerlei procedés (bijvoorbeeld een verschillende oventemperatuur).

Tegenwoordig wordt keramiek gebruikt voor tegels, aanrechtbladen maar dus ook voor urnen en andere asbestemmingen in groot en klein formaat. Het is een heel natuurlijk materiaal en door de moderne vormgeving past het bij vele interieurs.

Door er een kaars naast te branden kan deze miniurn kubus tetra lou als huisaltaar dienen ter nagedachtenis aan degene die u moet missen.

De mini urn is eenvoudig te vullen met de as van uw dierbare. Indien u toch liever hebt dat dit voor u wordt gedaan kunnen wij dit voor u als service aanbieden. Ook crematoria willen dit voor u regelen.

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,urn,crematie, huisaltaar.

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

Inhoud

0,10 L

kleur

red-gold, turqoise-platinum, black-white, mint-gold

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “miniurn kubus tetra lou, keramiek met bloemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

109.00

Vergelijk

Andere suggesties…