dieren mini urn kattenafbeelding

Dieren mini urn kattenafbeelding. Prachtig vormgegeven bolvormige urn waarop een afbeelding van een kat of poes te zien is met hartjes. De urn is van keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen.
Deze dieren urn kunt u vullen met  de as van uw dierbare poes of kat na crematie. De urn kan gevuld worden met 0,25 liter as.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Vergelijk

Beschrijving

dieren mini urn kattenafbeelding is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties. De bol urn is in een bolle vorm gemaakt met afbeelding van een hond erop met hartjes . Gemaakt door keramiste Bernadette van der Steen. Deze urn is ook verkrijgbaar met poezen afbeelding.

dieren mini urn kattenafbeelding

Deze kattenurn  kunt u vullen met (een gedeelte van) de as van uw kat of poes . Door de speciale vorm van de urn ziet het er niet als zodanig uit en kunt u het gerust in huis plaatsen als beeld. Niemand zal vermoeden dat de as van uw kat of poes hierin bewaard wordt.
Voor u een mooi gebaar om uw geliefde huisdier voor altijd bij u te hebben.

Deze grote bol kan gevuld worden met 0,25 L as.

In een dieren urn kan je in plaats van as ook een mooie pluk haar of ander aandenken van de kat of poes bewaren. Je kunt ook een gedeelte van de as bewaren en de rest verstrooien op een veld waar je kat of poes graag liep. Ook bij de meeste crematoria zijn verstrooivelden aanwezig.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld. Deze urnen zijn mat van kleurstelling. Er zijn 3 kleuren leverbaar: bruin, spice en grijs

Bernadette van der Steen-werkwijze

as bestemming, cremeren, rouwverwerking, dieren urn, dierencrematie, crematie

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Afmeting

10 cm

Inhoud

0,25L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

katten urn

10 cm 0,25L bruin, 10cm 0,25L spice, 10 cm 0,25L grijs

95.00

Vergelijk