mini urn Olifant Jaspis Rood, gemaakt van edelsteen

Deze mini urn olifant Jaspis Rood is een gemstone ofwel edelsteen waarin een gedeelte van de as in bewaard kan worden.
U kunt het bij u dragen als keepsake of als huisaltaar neerzetten.
Jaspis Rood:
Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Vergelijk

Beschrijving

Mini urn olifant jaspis rood. Prachtig klein olifantje met een asreservoir waarin as of andere kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. De kleur is rood-oranje.

mini urn Olifant jaspis rood

De mini urn olifant jaspis rood wordt met de hand gemaakt. Ook het asbusje wordt handmatig uitgehold uit de edelsteen jaspis waaruit de olifant wordt gemaakt. Deze mini urn is verkrijgbaar in verschillende edelsteen soorten en is bij u te dragen of neer te zetten in huis. Heel subtiel kan er een symbolische hoeveelheid as onderin de olifant worden bewaard in het asbusje welke afsluitbaar is.

De afmeting van het olifantje is ongeveer 6 cm hoog. De kleur is oranje rood.

De edelsteen jaspis werkt aardend en beschermend. Het helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Mini urnen worden vooral gebruikt als de as van een dierbare verdeelt gaat worden onder meerdere familieleden of vrienden. Ook kan het zijn dat de as verstrooit gaat worden en er toch een kleine hoeveelheid van bewaard mag worden.

Het ziet eruit als een beeldje en dus staat het heel subtiel in de woonkamer zonder dat iedereen zal zien dat het een mini urn is. Tegenwoordig zijn beeldjes enorm hip!

De kleur en vorm van het urntje kan iets afwijken van de foto, omdat het met de hand gemaakt wordt.

 

 

Extra informatie

Afmeting

7,5×6 cm

Materiaal

edelsteen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

0,01 L

Kleur

rood

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mini urn Olifant Jaspis Rood, gemaakt van edelsteen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

125.00

Op voorraad

Vergelijk