mini urn dubbel hart keramiek in verschillende kleuren

Mini urn dubbel hart keramiek in verschillende kleuren is een prachtig vormgegeven mini urn in de vorm van een klein hartje, waarin u subtiel een gedeelte van de as van uw dierbare na crematie in kunt bewaren.
Ook het bewaren van een haarlokje, vacht, tandjes, zand of grond van een speciale plaats of een briefje met een lieve tekst is mogelijk.
Als gedenkidee geven aan iemand die een steuntje nodig heeft!

Er is een huisaltaar bij te bestellen uit onze webwinkel!

Bernadette van der Steen-werkwijze

kinderurn,crematie,cremeren

Vergelijk

Beschrijving

mini urn dubbel hart keramiek in verschillende kleuren. Prachtig vormgegeven dubbel hartje. Kunstwerk is in keramiek gebakken door Bernadette van den Steen.
Urnenhemel vindt het belangrijk dat er urnen in de collectie voorkomen die stuk voor stuk uniek zijn. Deze serie is daar een goed voorbeeld van.

mini urn dubbel hart keramiek in verschillende kleuren

Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie. Deze mini urn kunt u in huis plaatsen als huisaltaar om er een kaarsje naast te branden.

Mini urnen worden veelal gebruikt om de as van een dierbare na crematie te verdelen onder verschillende familieleden of vrienden. Ook als het merendeel van de as verstrooit gaat worden maar men wil een klein gedeelte van de as toch nog bewaren als herinnering aan de overledene, is een mini urn zoals de mini urn hart keramiek in verschillende kleuren, een veel gebruikte oplossing.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand gemaakt en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn. De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

Algemene omschrijving: Het woord “keramiek” komt van het Griekse keramos, wat drink vat of aardewerk vat betekent. Van origine werd het woord gebruikt voor het aanduiden van voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Traditioneel is keramiek dan ook op klei gebaseerd. Hiervan zijn er zeer veel en ze worden gemaakt van uiteenlopende kleisoorten, diverse toeslag stoffen en allerlei procedés (bijvoorbeeld een verschillende oventemperatuur).

Bij de traditionele keramiek valt bijvoorbeeld te denken aan gebruiksvoorwerpen zoals potten en serviezen in porselein, aardewerk of steengoed, aan bouwmaterialen (baksteen, straatstenen en tegels) en aan sanitair (wasbakken en dergelijke). Tegenwoordig zie je het veel terug in urnen en mini urnen.

Aardewerk wordt gebakken van klei bij een temperatuur van 800 tot ongeveer 1100°C, waarbij geen verglazing optreedt. Aardewerk wordt vrijwel altijd geglazuurd.

as bestemming,cremeren,rouwverwerking,urn,crematie, huisaltaar, keepsake

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,10 L

Afmeting

5.5×4.5×3 cm

Toepassing

Binnen

Kleur

aubergine, olijf, Paars, wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mini urn dubbel hart keramiek in verschillende kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

87.50

Vergelijk