mini urn asbeeld Coeur brons

mini urn asbeeld Coeur brons. Asbeeldje, miniurn fraai vormgegeven in brons.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Dit asbeeld wordt met de hand vervaardigd en is steeds uniek. De vorm en kleur
kan ook iets afwijken van de foto.

crematie, cremeren, miniurn

Vergelijk

Beschrijving

mini urn asbeeld Coeur brons is een bronzen mini urn dat meer op een beeldje lijkt dan op een urn. Deze mini urn is prachtig afgewerkt en staat bij ieder interieur. Er zijn meerdere verschillende bronzen asbeelden in onze collectie

mini urn asbeeld Coeur brons

Bronzen urnen geven een warme uitstraling. De bronzen mini urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende vormen in de collectie. Brons is een legering van koper en tin. Het tingehalte kan variëren van ca. 10 tot 30%. De legering heeft een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte.

De mini urn wordt veelal gebruikt als de as verdeelt wordt over meerdere familieleden of vrienden. Ook als het grootste gedeelte verstrooit wordt maar u wilt toch een gedeelte van de as bewaren kan deze mini urn daarvoor dienen. Het kan ook als altaar dienen met een kaarsje ernaast om die te branden ter herinnering aan de dierbare die u moet missen.

mini urn asbeeld Coeur brons wordt met de hand verwerkt en sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om kunst gaf of iemand die de betekenis van dit beeldje mooi vindt en dit mooi vindt staan in zijn of haar interieur.

Coeur is een Franse jongensnaam en betekent “Hart”. Dit asbeeld is ook in de vorm van een hart gemaakt. Met 2 figuren die elkaar versterken, vasthouden, een verbinding met elkaar vormen.

Deze mini urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

crematie, cremeren, as beeld, gedenkteken, beeld

 

 

Extra informatie

Materiaal

brons

Kleur

bruin

Inhoud

0,05 L

Toepassing

Binnen en buiten

Afmeting

4×8 cm

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

1 beoordeling voor mini urn asbeeld Coeur brons

  1. Sjaak

    Heel mooi , wat kost hij en kunt u hem snel leveren . Groeten juwelier Sjaak Knijn te heerhugowaard

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

120.00

Op voorraad

Vergelijk