Koester steen liggend met goud mini urn

Koester steen liggend met goud mini urn. Door een Jacomijn van der Donk vormgegeven mini urn van half edelsteen of gerecyled marmer met 18-karaats gouden dekseltje. Wordt geleverd in een passend zwart doosje inclusief display van gerecycled hout.

Jacomijn van der Donk vervaardigt deze koester stenen met de hand waardoor elke koester uniek is!

Vergelijk

Beschrijving

Koester steen liggend met goud mini urn. Door een kunstenares vormgegeven mini-urn van half edelsteen of gerecycled marmer met 18-karaats gouden afsluitdopje. Wordt geleverd in een passend zwart doosje inclusief display van gerecycled hout. Exclusief verkrijgbaar bij Urnenhemel.

Koester steen liggend met goud mini urn

Koester steen met goud is een kleine urn gemaakt van half edelsteen of gerecycled marmer met een 18 krt gouden dekseltje.

Jacomijn van der Donk heeft vakkundig de half edelstenen en het marmer geschaafd en gepolijst tot een gladde, fraaie steen. De mini urn heeft een 18 krt gouden dekseltje en kunt u vullen met een symbolische hoeveelheid as. Dit kunt u eventueel zelf doen. U krijgt de koester geleverd in een passend zwart doosje inclusief vulsetje. Een verwijzing naar een vulinstructie wordt meegeleverd.
Wij nemen echter geen verantwoording voor verkeerde montage. U kunt bij ons altijd een afspraak maken om de koester steen te laten vullen in Kattendijke of in Amsterdam.

De koester steen wordt geleverd met een sokkeltje van eikenhout (ook gerecycled) en een passend zwart doosje.

Er zijn twee groottes verkrijgbaar:

  • klein, ca. 4-5 cm
  • groot, ca. 6-7 cm.

Let op: de afmeting is bij benadering. De stenen komen uit de natuur, dus de maat is bij benadering.

Er is een kleine, vaak wisselende, voorraad koester stenen, maar het meeste wordt op bestelling gemaakt. De levertijd is ca. 3-4 weken. Wilt u voorafgaand aan uw bestelling weten of de koester steen van uw keuze op voorraad is, neem dan contact met ons op. Er is eventueel een mogelijkheid dat u de huidige voorraad kunt bekijken op foto. Bij het versturen van de bestelling voegen wij een link toe die leidt naar een instructiefilmpje hoe u de steen zelf kunt vullen.

Varianten

Er zijn o.a. vier verschillende edelstenen beschikbaar en twee soorten marmer:

  • groen calciet
  • blauw calciet
  • rozenkwarts
  • bergkristal
  • marmer geaderd
  • marmer gespikkeld ( heaven).

Calciet is een relatief zachte steensoort en is doorschijnend met een glasachtige glans. Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Rozenkwarts is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. De steen is doorschijnend met een glasachtige tot vettige glans. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde.

Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk.

Marmer is een kostbare steen, vrij hard om te bewerken en vooral in de beeldhouwkunst zeer geliefd. Egaal wit marmer geldt als een teken van puurheid en onsterfelijkheid.

Natuurproducten

De serie koester stenen zijn allemaal unieke items. Kleurnuances en adering wijken altijd iets af, het zijn immers allemaal producten uit de natuur. De foto’s zijn ter indicatie en passen wij aan als er nieuwe steensoorten beschikbaar komen.

Extra informatie

Afmeting

6-7 cm

Inhoud

symbolische hoeveelheid

Levertijd

ca. 3-4 weken, afhankelijk van beschikbaarheid materiaal

Toepassing

Binnen

Materiaal

marmer, edelsteen

Koester steen

groen calciet groot, blauw calciet groot, rozenkwarts groot, bergkristal groot, marmer geaderd groot, marmer gespikkeld (heaven) groot, labradoriet groot, lava zwart groot, diamant zwart groot, groen calciet klein, blauw calciet klein, rozenkwarts klein, bergkristal klein, marmer geaderd klein, marmer gespikkeld (heaven) klein, labradoriet klein, lava zwart klein, diamant zwart klein

310.00360.00

Vergelijk

Andere suggesties…