Keramiek mini urn vogel

Keramiek mini urn vogel. Kleine vogel urn van 9 cm hoog die aan de onderzijde gevuld kan worden met een kleine hoeveelheid as. De gehele vogel is hol.
Er is een kleine oplage beschikbaar. Er worden regelmatig nieuwe vogels gemaakt, die we dan ook op de site zullen zetten. Levertijd ongeveer 3 weken.

U kunt de vogel in huis plaatsen en niemand zal weten wat voor een bijzonder beeldje dit is.

Deze urnen worden met de hand vervaardigd met een levertijd van ongeveer 3 weken.
ingrid profielIngrid, Keramiste

Crematie, cremeren, dieren urn, bird

Vergelijk

Beschrijving

Keramiek mini urn vogel. Prachtig asbeeld waarin as bewaard kan worden van mens of dier. Er is keus uit kleur groenblauw of brons.

Keramiek mini urn vogel

Deze vogel wordt met de hand vervaardigt door onze keramiste. Ingrid maakt de urnen, mini urnen en windlichten custom made. Ze worden dus met de hand geboetseerd en daarna geglazuurd en afgebakken.
Deze vogel wordt steeds per stuk custom made gemaakt.

Elke urn is uniek en nooit hetzelfde. Deze vogel wordt per stuk verkocht. Is hij verkocht dan maakt Ingrid weer een nieuwe die we op de site zullen zetten.
Dit is het mooie aan deze urnen…uniek en enig in hun soort.

Deze urn kan als dieren urn gebruikt worden na crematie van een vogel of ander dier. Ook as van een dierbare die gek op vogels was kan als aandenken hierin bewaard worden.
De vogel is hol van binnen en heeft een vulgat aan de onderzijde. Dit wordt na het vullen opgevuld door een keramiek afsluitdopje dat u kunt verlijmen met de meegeleverde lijm of secondenlijm.

De urn is gemakkelijk zelf te vullen, waardoor u de urn gemakkelijk via de site kunt bestellen.

Mini urnen worden veelal gebruikt als de as verdeeld gaat worden onder meerdere familieleden of vrienden. Ook als de as verstrooit wordt en er toch een beetje as bewaard wordt als aandenken is een mini urn een ideale oplossing.

In het geval van een huisdier is er vaak een kleine hoeveelheid as ter beschikking. Dan is een kleine urn prima om de as daarin te bewaren.

Vullen van de urn:

Er is een driehoekje uitgesneden uit de keramiek voor het bakken. Dit driehoekje plakken wij in het vulgat tijdens de verzending van de urn. U haalt het driehoekje uit de urn en vult de urn met as of haar. Daarna past u eerst het driehoekje want dit gaat er maar op 1 manier terug in. Met montagekit of het meegeleverde tubetje lijm verlijmd u het driehoekje in het vulgat.

U kunt eventueel aan de onderzijde van de urn kleine viltjes plakken.

 

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

10 cm, 9 cm hoog

Inhoud

ongeveer 0,1 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen, 3 tot 5 weken

Materiaal

keramiek

vogel

groen-blauw-zwart, brons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keramiek mini urn vogel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38.00

Wissen
Vergelijk