Engel jaspis rood miniurn

Deze Engel jaspis rood miniurn is een gemstone ofwel edelsteen waarin een gedeelte van de as in bewaard kan worden.
U kunt het bij u dragen als keepsake of als huisaltaar neerzetten.
Jaspisrood:
Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Vergelijk

Beschrijving

Engel jaspis rood miniurn. Prachtig klein engeltje met een asreservoir waarin as of andere kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. De kleur is oranje rood en is gemaakt van edelsteen.

Engel jaspis rood miniurn

De mini urn engel jaspis wordt met de hand gemaakt. Ook het asbusje wordt handmatig uitgehold uit de edelsteen jaspis waaruit de olifant wordt gemaakt. Deze mini urn is verkrijgbaar in verschillende edelsteen soorten en is bij u te dragen of neer te zetten in huis. Heel subtiel kan er een symbolische hoeveelheid as onderin de olifant worden bewaard in het asbusje welke afsluitbaar is.

De edelsteen jaspis werkt aardend en beschermend. Het helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Mini urnen worden vooral gebruikt als de as van een dierbare verdeelt gaat worden onder meerdere familieleden of vrienden. Ook kan het zijn dat de as verstrooit gaat worden en er toch een kleine hoeveelheid van bewaard mag worden.

Het ziet eruit als een beeldje en dus staat het heel subtiel in de woonkamer zonder dat iedereen zal zien dat het een mini urn is. Tegenwoordig zijn beeldjes enorm hip!

De kleur en vorm kan iets verschillen van het fotovoorbeeld, omdat het met de hand gemaakt wordt.

 

Extra informatie

Afmeting 7,5 cm hoog, 40 mm
Inhoud 0,01 L
Toepassing Binnen en buiten
Materiaal edelsteen
Levertijd 2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.
Kleur Roze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Engel Rozekwarts miniurn” te beoordelen

12345

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Extra informatie

Afmeting

7,5 cm hoog, 40 mm

Inhoud

0,01 L

Kleur

oranje, rood

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Materiaal

edelsteen

Toepassing

Binnen en buiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Engel jaspis rood miniurn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

90.00

Op voorraad

Vergelijk